• De Brug
  • De Brug

Gezellige burendag in Ontmoetingscentrum De Vijver

DRIEBERGEN Ontmoetingscentrum De Vijver in Driebergen, onderdeel van zorgorganisatie De Burg, opende in het kader van Nationale Burendag vrijdag speciaal de deuren voor bezoekers, buren en andere geïnteresseerden om elkaar gezellig te ontmoeten. Aanwezigen werden voorzien van een kop koffie en gebak en konden daarna aan de slag tijdens een workshop herfstdecoratie maken. Prachtige herfststukken gingen na afloop mee naar huis.

Willy Sturkenboom, coördinator OC De Vijver: „Het was een bijzonder gezellige middag. Het is goed om te zien dat in deze buurt men erg betrokken is. Betrokken bij de wijk, bij elkaar, en ook bij ons Ontmoetingscentrum. Voor ons was het een eer te mogen zorgen voor een locatie waar men elkaar kon treffen, met elkaar in gesprek kon gaan en daarbij ook nog iets creatiefs te doen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde Burendag!"

DE VIJVER Ontmoetingscentrum De Vijver ontvangt vijf dagen per week kwetsbare ouderen en biedt een gevarieerd activiteitenprogramma. Bewegen en activiteiten in het kader van kunst en cultuur zijn belangrijke onderdelen van het programma. Door deze activiteiten kunnen ouderen met dementie hun vaardigheden langer op peil houden.