• Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Genomineerden ondernemersprijzen bekend

HEUVELRUG Elk jaar organiseren de diverse ondernemersverenigingen, de gemeente en de Rabobank de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Woensdag zijn de zes finalisten van de verkiezing bekend gemaakt. Op 16 januari 2017 zijn er twee winnaars; een ondernemer en een startende ondernemer.

Uit de ruim 600 nominaties heeft de jury eerst een selectie van twaalf ondernemers gemaakt. Deze ondernemers zijn bezocht en geïnterviewd over het thema dit jaar 'Bijzonder Ondernemerschap'. Daaruit zijn drie startende ondernemers en drie ondernemers van het jaar geselecteerd. Zij strijden nu voor de winst in de finale'. Tijdens een feestelijke ondernemersbijeenkomst in het Cultuurhuis op 16 januari worden de winnaars gekozen en bekend gemaakt. De uitkomst wordt bepaald door de stem van de jury, de uitslag van de onlinestemming en van de stemming op de avond.

STARTENDE ONDERNEMER De genomineerden in de categorie startende ondernemer van het jaar zijn: Kaasmakerij Huig van de Graaf uit Doorn, Run4BodyAndMind - Ruud Tielsema uit Driebergen en Bij Frouke - Frouke Stad uit Doorn.

ONDERNEMER VAN HET JAAR De genomineerden in de categorie ondernemer van het jaar zijn: Edin Dental Academy - Anne-Peter van Riet uit Maarn, The Look Totaalkosmetiek -Ina Smit-Roest uit Driebergen en Steenwijk Schoenen - familie Steenwijk uit Leersum.

Vanaf nu kan iedereen zijn stem uitbrengen op de genomineerden via www.heuvelrug.nl/ondernemervanhetjaar. Op deze site is ook meer informatie over deze bijzondere ondernemers te vinden.

FAIRTRADEVERKIEZING Naast de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de startende ondernemer is er ook nog een verkiezing voor 'Fair Trade ondernemer van de Heuvelrug'. U kunt hiervoor ook een Fairtrade ondernemer nomineren op www.fairtradeheuvelrug.nl. Ook deze winnaar wordt op de ondernemersbijeenkomst gekozen.