• Marc Satijn

Finalisten Ondernemer van het Jaar-verkiezing bekend

HEUVELRUG De finalisten voor de Ondernemer van het Jaar-verkiezing van de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn woensdag bekend gemaakt. Inwoners kunnen vanaf nu stemmen.

Uit de vele nominaties heeft de voordrachtcommissie tien ondernemers geselecteerd voor de Ondernemer van het Jaar-verkiezing. De jury heeft vijf ondernemers per categorie geselecteerd. Tijdens een pitch op 2 november presenteerden deze ondernemers zich aan de jury. Hieruit zijn drie ondernemers per categorie doorgegaan naar de finale.

GROOT In de categorie Groot (twintig medewerkers of meer) zijn Plus Van Schaick Maarn, Wolfswinkel Reiniging Maarsbergen en WSP Systems BV Overberg genomineerd.

MIDDEN In de categorie Midden (minder dan twintig medewerkers) zijn Boek & Koek Maarn, Readshop Doorn en Autobedrijf Dijkstal Leersum genomineerd.

KLEIN In de categorie Klein (starters of zzp'ers) zijn Mooij Haar Leersum, SharePeople Driebergen en Eetwinkel Wat de Pot Schaft en Kamp & Rozen Doorn genomineerd.

De jury gaat de ondernemers bezoeken en maakt de winnaars bekend tijdens het feestelijke ondernemersevent en nieuwjaarsreceptie op dinsdag16 januari met onder andere Kees Jansma. Uit deze finalisten kiest het publiek de winnaar voor de (extra) Publieksprijs. Deze laatste wordt bepaald door de online stemming die vanaf nu openstaat tot en met zondag 14 januari en een publieksstemming op de avond zelf.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de finale op 16 januari bij SBI Formaat Landgoed Zonheuvel in Doorn. U kunt hier uw kaarten bestellen. Volg de verkiezing via Facebook, via Twitter (#OndernemersprijsUH) of LinkedIn.

De ondernemersverenigingen uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de gemeente en de Rabobank hebben de handen weer ineen geslagen om deze jaarlijkse verkiezing te organiseren en het zelfs nog een stapje groter en feestelijker aan te pakken dit jaar. De winnaars maakt de jury bekend op dinsdag 16 januari tijdens het ondernemersevent en de nieuwjaarsreceptie.