• Pams Fotografie

Angelique Vandenbos gekroond tot Bloemenkoningin 2020

LEERSUM Vanavond is de nieuwe Bloemenkoningin, ambassadrice voor het Bloemencorso Leersum 2020, gepresenteerd. De 19-jarige Angelique Vandenbos uit Amerongen mag dit jaar de felbegeerde kroon dragen. Zij neemt de taak over van Femke Neele. Angelique kreeg haar kroon en sjerp van bestuurslid Judith Hogendoorn.

Wilco Willemse

De presentatie van een nieuwe koningin is, naast het corsoweekend zelf, hét hoogtepunt in het corsojaar van Leersum. Normaal is dat een grote happening in Sport- en Cultuurcentrum De Binder, maar door de situatie rondom het coronavirus kon dat dit jaar niet gerealiseerd worden. In plaats daar van is Angelique vanavond online gepresenteerd via de social mediakanalen van Bloemencorso Leersum. Regio90 zorgde voor een fraaie filmreportage. Eerder vandaag lanceerden zij al een teaser, die om 21.00 uur een vervolg kreeg in de daadwerkelijke bekendmaking.

Angelique is blij dat eindelijk bekend is gemaakt dat zij dit jaar het corso mag promoten: ,,Vijf maanden lang heb ik niet kunnen vertellen dat ik de nieuwe bloemenkoningin zou worden en nu mag ik het eindelijk delen! Ik ben supertrots en hartstikke blij, het is voor mij een eer om mee te helpen aan de bekendheid van Bloemencorso Leersum."

Een uitgebreid verslag is te lezen in Nieuwsblad De Kaap van aanstaande donderdag.