• We kampeerden soms naast de sneeuw tijdens het wandelen in Noorwegen, maar met een beetje zon was het nog steeds zomer! Gemaakt in Trollheimen, Noorwegen op 14 augustus 2017 op 1078 meter hoogte.

    Vera de Groot
  • Het Texelse strand is er voor iedereen! Deze trouwe viervoeter maakt geen deel uit van ons gezin en kwam plotseling in beeld lopen.
    Foto genomen op Texel, Kaap Noord in juli 2017.

    Robert van Moorselaar
  • Foto is genomen in Frankrijk, ile d'oleron, plage des huttes. Op 1 augustus liep Jaden lekker op het strand. Hij was daar samen met zijn moeder Natanja, zusje Maylin en ik. We hebben een heerlijke tijd gehad op dit Franse eiland.

    Bob de Kok

En de winnaar van de zomerfotowedstrijd is...

HEUVELRUG Vera de Groot uit Driebergen is de winnaar geworden van de Zomerfotowedstrijd van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant. De jury koos de foto van De Groot als beste uit ruim 90 inzendingen die op de redactie binnenkwamen.

De Driebergenaar wint voor haar eerste prijs een E-reader ter waarde van 119 euro van Expert Leersum, aan de Rijksstraatweg 123 in Leersum. Plaats twee is voor Robert van Moorselaar uit Driebergen. Hij wint een BBQ Outdoorchef op houtskool ter waarde van 99 euro van Caravancentrum Heuvelrug, aan de Rijksstraatweg 94 in Leersum.

Het podium wordt afgesloten door Bob de Kok uit Maarn. De Kok wint een beautypakket Etos ter waarde van 75 euro van Etos Leersum, Etos Doorn en Etos Driebergen. Met de winnaars wordt contact opgenomen.