• Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop.

    KWF Kankerbestrijding

Eerste keer SamenLoop voor Hoop in Utrechtse Heuvelrug

DOORN De gemeente Utrechtse Heuvelrug houdt in mei 2020 voor de eerste keer een SamenLoop voor Hoop. Tijdens de 24-uurs wandelestafette in Utrechtse Heuvelrug proberen teams van wandelaars zoveel mogelijk geld in te zamelen door het werven van sponsoren en het organiseren van activiteiten. De opbrengt is bestemd voor kankeronderzoek van KWF.

Om de actie op touw te zetten is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers op het gebied van communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving. Op 25 juni 2019 is er in het gemeentehuis in Doorn een informatiebijeenkomst waar potentiële vrijwilligers terecht kunnen voor meer informatie. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Gelijk aanmelden kan ook, via eoosterh@caiway.nl. 

Sinds de oprichting van KWF in 1949 zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt er tijdens onze SamenLoop geld ingezameld voor kankeronderzoek. Kijk hier voor meer informatie over KWF.