• Nummer 1.

    Wim Keetbaas

De Kaap zoekt de mooiste zomerfoto's

HEUVELRUG Lekker op het terras uitrusten onder zomerse omstandigheden. Het is zomer op de Heuvelrug en dus zijn er door fotografen genoeg zomerse plaatjes te maken. De redactie van Nieuwsblad De Kaap daagt fotografen uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug uit om hun mooiste plaatje op te sturen. Lezers kunnen hun ultieme vakantiefoto mailen naar dekaap@bdu.nl. De redactie plaatst (een selectie van) de afbeeldingen tijdens de zomervakantie.

De winnaars worden aan het eind van de vakantie in de krant bekendgemaakt. De top drie wint een prijs. Om in aanmerking te komen voor plaatsing en de prijzen moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van ongeveer 1 mb) per e-mail worden aangeleverd. Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien (mag dus ook in het buitenland zijn gemaakt). Vergeet niet uw naam, woonplaats, adres en telefoonnummer te vermelden. Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen. Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.

De volgende prijzen zijn te winnen: 1e prijs: E-reader ter waarde van 119 euro van Expert Leersum, aan de Rijksstraatweg 123 in Leersum; 2e prijs: BBQ Outdoorchef op houtskool ter waarde van 99 euro van Caravancentrum Heuvelrug, aan de Rijksstraatweg 94 in Leersum; 3e prijs: beautypakket Etos ter waarde van 75 euro van Etos Leersum, Etos Doorn en Etos Driebergen.