Dancing Lane in Theater Maitland

De dansers van DeDJDD, onderdeel van het Haagse gezelschap De Dutch Don't Dance Division (DeDDDD), schitterden afgelopen maand in de finale van Everybody Dance Now. In 'Dancing Lane' laten zij weer een andere kant van zichzelf zien. De voorstelling is opgebouwd uit korte en krachtige choreografieën, van de hand van choreografen Thom Stuart, Rinus Sprong, Michaël Häfliger (danser DeDJDD) en Ed Wubbe.

Dancing Lane is een unieke, gevarieerde dansvoorstelling waarin klassiek en neoklassiek ballet wordt gecombineerd met moderne dans. Het is uitermate geschikt voor een groot publiek, met (relatief) korte, krachtige en op zichzelf staande choreografieën. Bezoekers zien dans in een diversiteit aan emoties en stijlen: van een intense solo over eenzaamheid tot liefdesduetten en spectaculaire, dynamische groepsstukken. Muziek van onder andere Vivaldi, Arvo Pärt, Jacques Brel, Strauss, Mozart en Philip Glass. Het optreden is zaterdag 25 april om 20.00 uur in Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen.

DeDDDD staat bekend om haar veelzijdige aanbod van dans en dansers uit allerlei disciplines en leeftijdscategorieën. Het Haagse gezelschap brengt visueel spektakel op allerlei locaties waarbij artistieke kwaliteit en gevoel voor humor hoog in het vaandel staan. Artistiek leiders Thom Stuart en Rinus Sprong zijn bij het grote publiek bekend van hun optreden in 'The Ultimate Dance Battle' en 'Everybody Dance Now' waar zij beiden de finale bereikten en de choreografie die zij maakten voor de wereldtournee van Armin van Buuren: 'Armin Only Intense'.

Kans maken op vrijkaarten? Kijk dan in de abonnee- én huis-aan-huiskrant hoe dat kan.