• Archief BDUmedia

Burgemeester Naafs reikt elf lintjes uit

HEUVELRUG Burgemeester Frits Naafs heeft dinsdag elf Koninklijke onderscheidingen uitgereikt tijdens de jaarlijkse lintjesregen.

De heer G. van den Berg, woonachtig in Driebergen, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1955 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: penningmeester Stichting Driebergen-Rijsenburg en Stichting Zwembad; voorzitter Doka; betrokken bij diverse verenigingen voor gymnastiek en volleybal, zoals Dalto, Larsheim, Spirit, Rap, Levitas en Unitas; organisatie wintersportreizen Brixen im Thale.

Mevrouw J.M. Vervat-van den Berg, woonachtig in Driebergen, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1991 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: hulpverlening Rode Kruis; Coördinator Bijzondere Vakantie; EHBO-les geven op scholen en op lesavonden.

De heer A. van Binsbergen, woonachtig in Driebergen, is benoemd tot benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 2003 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: voorzitter Nederlandse Vereniging van Kapiteins ter Koopvaardij.

De heer J. de Fluiter, woonachtig in Leersum, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1983 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger Bloemencorso Leersum; kerkrentmeester bij Michaelhuis; vrijwilliger Avondvierdaagse Leersum; aansturen en regelen onderhoud Oude Begraafplaats; medewerker verkoopafdeling Snuffelschuur; Sinterklaas bij intocht in Leersum en op basisschool.

De heer P.C. Jansen, woonachtig in Leersum, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1998 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: bestuurslid (vice-voorzitter) van de Stichting Organisatie Bloemencorso Leersum; bestuurslid Ondernemersvereniging Leersum (OVL); initiator en bestuurslid Stichting Muziekkoepel Leersum.

De heer R. Hartvelt, woonachtig in Maarsbergen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1964 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: bestuurslid Sportvereniging Maarn Maarsbergen; bestuurslid ondernemersvereniging OVMM; mede-oprichter en bestuurslid Ondernemers Sociëteit Maarn-Maarsbergen OSMM; Vertegenwoordiger en initiatiefnemer namens OSMM inzake ondertunneling in Maarsbergen / spoorlijn en kruispunt.

Mevrouw G.A. Waldmann-Provoost, woonachtig in Maarn, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1999 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: secretaris Maarn Wijzer.

[De heer A.H.M. van der Linden, woonachtig in Doorn, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1991 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger bij de St. Martinusparochie; vrijwilliger bij Beukenrode Onderwijs.

De heer C.J.W. Schippers, woonachtig in Doorn, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1972 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger brandweer Doorn; vrijwilliger/secretaris Doornse IJsclub; vrijwilliger bij Martinus Parochie; ouderraad Nicolaas Basisschool; mantelzorger; Secretariaatswerkzaamheden Hartveilig Doorn.

Mevrouw A.M.J. Zonneveld-van Buiten, woonachtig in Doorn, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1997 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger Rode Kruis afdeling Doorn; vrijwilliger Voedselbank Utrechtse Heuvelrug.

De heer M.L. van der Heijden, woonachtig in Doorn, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1990 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger voetbalvereniging DEV Doorn; vrijwilliger tennisvereniging Ludenti Doorn; vrijwilliger voor Gerrit Maarseveentocht en Doornse Avondvierdaagse; vrijwilliger bij de Basis - avondactiviteiten.