• Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester koopt eerste 'Santapak'

DOORN Burgemeester Frits Naafs heeft het eerste 'Santapak' van de Rotaryclub Doorn gekocht. Honderden Kerstmannen en Kerstvrouwen trekken op zaterdagmiddag 15 december als een rood lint door het dorp.

De deelnemers verzamelen om 14.30 uur voor het Cultuurhuis in Doorn en burgemeester Frits Naafs luidt om klokslag 15.00 uur de bel voor de start. De deelnemers leggen een uitgestippelde wandelroute af. Het ingezamelde geld - door de verkoop van de Santapakken en bijdragen van lokale ondernemers - is bestemd voor de Nierstichting (voor de ontwikkeling en productie van de draagbare kunstnier) en goede doelen op de Utrechtse Heuvelrug: de Rotary organiseert enkele gezellige activiteiten voor eenzame medeburgers en er is extra steun voor onze lokale sportverenigingen. Iedereen die wil kan meedoen aan deze funloop, als je maar een Santapak koopt of dat laat sponsoren. Aanmelden kan via deze website.  

Het parcours van ongeveer 3,5 kilometer, dwars door Doorn, is geschikt voor jong en oud en mag rennend of lopend worden afgelegd. Na afloop, bij de finish voor het Cultuurhuis, worden de lopers uitbundig onthaald tijdens de afterparty.