• Brandweer Doorn

Brandweer Doorn en Vitras treffen elkaar in het thema 'Thuiszorg'

DOORN De brandweer van Doorn en thuiszorgorganisatie Vitras hebben elkaar vanmiddag getroffen op het thema ‘Thuiszorg’. Zowel de Vitras als de brandweer verlenen ‘thuiszorg’. Waarnemingen van de medewerkers van Vitras kunnen de ‘thuiszorg’ van de brandweer juist voorkomen.

Op het thema thuiszorg is veel te winnen. De medewerkers van Vitras zijn daarom de ogen en oren van de brandweer op preventief gebied. Steeds meer zien we dat ouderen of hulpbehoevende langer zelfstandig thuis blijven wonen. Op preventief gebied is nog veel te bereiken. Medewerkers van de Vitras kunnen de brandweer daar behulpzaam mee zijn door aandacht te hebben voor brandveiligheid. Met een leuke teammiddag en een presentatie over preventie werd hier vanmiddag ludieke invulling aan gegeven.

Een medewerkster van de Vitras Doorn, Elvira Berisa, is naast haar job bij Vitras ook actief als vrijwilligster bij de brandweer in Doorn. Natuurlijk werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om nieuwe leden te werven. Medewerkers van de thuiszorg hebben een goede basis om brandweer man/vrouw te worden.

De brandweer in Doorn is naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het scheelt soms niet veel of er zijn te weinig mensen beschikbaar om uit te rukken. Bij 112 kennen we geen voicemail. Laat je eens informeren over deze mooie job! Geen tijd is geen excuus, geen van de brandweer mannen/vrouwen hebben tijd maar staan ook voor u klaar! Doet u wat voor ze terug? Meld je aan of laat je informeren!