• Marc Satijn
  • Marc Satijn
  • Marc Satijn
  • Marc Satijn
  • Marc Satijn

Bosfair krijgt zeker tweede editie

DOORN De eerste editie van de Bosfair Doorn is volgens de organisatie een waar succes. Het evenement werd al drie keer eerder georganiseerd in de bossen van de Rhenense Kwintelooyen, maar wist dit jaar voor het eerst het terrein van het Doornse Gat te vinden. Eén ding is zeker: volgend jaar komt er een tweede editie van de Doornse Bosfair.

Marc Satijn

 

Gerlinde Konings en Chantal Karsten zijn de twee drijvende krachten achter het evenement. Een gedreven duo die zichzelf 'twin uit een ander gezin' noemen en vanuit hun evenementenbureau Karsten&Konings onder andere de Bosfairs organiseren, een concept wat zij de komende jaren willen gaan uitbouwen. ,,Wij wilden met de Bosfairs een gemoedelijk, laagdrempelig evenement neerzetten waar veel diversiteit te vinden is", aldus Gerlinde.

 

De stap om het evenement naar Doorn te halen was zo gemaakt. ,,Als wij een locatie zien weten wij direct of het goed voelt", aldus de 'twins', die hun zinnen dan ook al snel op het Doornse Gat hadden gezet. En met resultaat, want afgelopen zaterdag stonden er ruim 100 standhouders op het terrein en wisten vele bezoekers het evenement te vinden.   

 

Toch bleef het tot het laatste moment spannend voor de organisatie. ,,Wij hebben opgebouwd in de regen, maar gelukkig brak het weer open", aldus Chantal Karsten, die tijdens het evenement vooral geniet van de stroom bezoekers met tasjes in hun handen. ,,Wij proberen de entree altijd zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen nog over houdt om uit te geven bij de standhouders."

 

DIVERSITEIT Een belangrijk onderdeel voor de organisatie is de diversiteit van de stands. ,,Wij proberen wel streng te filteren om te voorkomen dat twee dezelfde bedrijven op de Bosfair komen te staan", aldus de dames, die daarmee zorgden voor een verscheidenheid aan woonaccessoires, kleding, kunst en eten op een waar 'foodcourt'.

 

FACEBOOK Volgend jaar vindt opnieuw een Doornse Bosfair plaats. Volg ook www.facebook.com/bosfair voor meer informatie.