Bosbad Leersum start met abonnementenverkoop

LEERSUM Het Bosbad in Leersum gaat op zaterdag 25 april weer open. De voorverkoop van abonnementen is inmiddels begonnen. Seizoensabonnementen kunnen via de website en tijdens voorverkoopdagen worden aangeschaft. Kopen in de voorverkoop levert een forse korting op de basisprijs op. De tarieven voor het bosbad blijven dit jaar gelijk aan die van vorig jaar.

In de voorverkoop kost een jeugdabonnement voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar 32 euro. Een abonnement voor volwassenen kost in de voorverkoop 53 euro. Het gezinsabonnement (samengesteld uit maximaal twee abonnementen voor volwassenen van 18 jaar en ouder en één of meer jeugdabonnementen) kost voor drie personen 111 euro; voor vier personen 133 euro en voor vijf of meer personen 155 euro.

De voorverkooptarieven gelden als de abonnementen uiterlijk op 11 april via de website www.bosbad-leersum.nl worden gekocht of tijdens de twee voorverkoopdagen bij de kassa van het zwembad: vrijdag 10 april, van 13.00 tot 19.00 uur en zaterdag 11 april, van 10.00 tot 13.00 uur. Na 11 april geldt de normale prijs voor abonnementen. Een jeugdabonnement kost dan 52 euro, een abonnement voor volwassenen 73 euro.

ZWEMLESSEN

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen in Bosbad Leersum vanaf 11 mei wekelijks zwemlessen volgen. De lestijden worden bij aanvang van het lesseizoen bekend gemaakt. Bestuursvoorzitter Hans Klopper: ,,We geven geen diplomagarantie, maar we streven er naar om eind augustus zoveel mogelijk kinderen te laten afzwemmen." De lessen kosten 125 euro voor de cursussen Zwemdiploma A en B en 75 euro voor de cursus Zwemdiploma C. Aanmelden kan via de website of tijdens openingstijden bij de kassa van Bosbad Leersum. Aanmeldingen moeten op 1 mei binnen zijn.