Bijeenkomst over breedband buitengebied

DOORN Gemeenten Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug verkennen traject voor breedband in het buitengebied.

In veel dorpen wordt in de komende jaren snel internet (breedband) aangelegd, maar in het buitengebied is dit niet vanzelfsprekend. De gemeenten Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug verkennen samen met Gebiedscoöperatie O-gen hoe breedband ook in het buitengebied gerealiseerd kan worden. Op 7, 14 en 16 maart van 20.00 tot 21.30 uur worden informatiebijeenkomsten op touw gezet voor inwoners en bedrijven.

De gemeenten zien het als hun taak om initiatieven te bundelen en op die manier een aantrekkelijker partner voor de kabelbedrijven te worden. Voor alle inwoners en bedrijven in het buitengebied van deze gemeenten worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd en in Doorn vindt deze plaats op woensdag 16 maart in Cultuurhuis doorn aan hwet Kerkplein 2.

Vooraf aanmelden is nodig en kan via breedband@o-gen.nl o.v.v. naam, adres en woonplaats. Meer informatie via Paulien Keijzer van Gebiedscoöperatie O-gen, tel. 033-2776397 of via

breedband@o-gen.nl.