Zakelijk lezersnieuws

Voordelige duurzame printers en multifunctionals kopen in uw huisstijl, bepaald thema of favoriete kleur

Een duurzame multifunctional met een bosprint om de groene uitstraling extra te benadrukken. Dat is nu mogelijk via INS.

Customize duurzame printer of multifunctional

Een hoop organisaties maken gebruik van afdrukapparatuur zoals printers en multifunctionals. Deze hebben vaak een centrale of opvallende plek binnen de kantooromgeving. Qua design verdienen deze niet de schoonheidsprijs.

"Verhoog de kans op verkoop van uw woning"

 

15 maart 2019


PERSBERICHT: Deze maand gestart in Cothen Project-21 vastgoedstyling, fotografie en meubelverhuur 

 

Wilt u een printer of projector huren?

Wilt u een printer of projector huren? Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef uw wensen en eisen door en u ontvangt binnen 24 uur een passende offerte. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Stiltekrachtdag

De Stiltekrachtdag vindt plaats op zaterdag 6 april a.s. in het fijne Samaya, Werkhoven. Ik begeleid de dag met meditaties om dieper in de stilte te komen. Voor het grootste gedeelte van de dag zijn we namelijk in stilte.

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Beautysalon Lianne breidt verder uit

WOUDENBERG – Beautysalon Lianne aan de Zeisterweg 53 in Woudenberg breidt opnieuw uit. Met medisch pedicure en schoonheidsspecialiste Amy van de Pol erbij bestaat het team nu uit drie medewerkers.

Valentijnsdag duo-massage

Op VALENTIJNSDAG donderdag 14 februari is er weer gelegenheid om je geliefde te verrassen met een duo-massage bij praktijk Heuvelrugmassage, boven de verbouwde Hooiberg aan de Nieuwe Steeg in Leersum. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Specialist in bouwkundige keuringen De Keurder 10 jaar

Tien jaar geleden startte Pieter de Wit zijn eigen bureau voor bouwkundige keuringen: De Keurder.

Heuvelrug Wonen beperkt huurverhoging voor verduurzaamde woningen

Heuvelrug Wonen is actief aan de slag met het verduurzamen van ruim 800 woningen. In december 2018 is het landelijk sociaal huurakkoord tot stand gekomen. Uitgangspunt in het akkoord is dat de huurder een vergoeding betaalt voor het verduurzamen van de woning. Hiervoor is een tabel opgesteld.

Pagina's