Zakelijk lezersnieuws

Natuurfilm: de nieuwe wildernis!

SeniorenMiddagen van de Protestantse Gemeente in Doorn. Dinsdag 15 januari 2019 is er weer een seniorenmiddag. Deze ontmoeting vindt plaats in de Koningshof, Kerkplein 1, Doorn. Wij beginnen om 14.30 uur en eindigen rond 16.30 uur.

Goudsnip feestelijk geopend

Vrijdag 30 november heeft burgemeester Naafs de nieuwe winkel van juwelier de Goudsnip geopend. Er werd geopend in stijl van de goudsmeden door een metalen strik door te smelten.

Inkooppartner Nederland GOOD DEALS feestdagen aanbiedingen

Wilt u als midden-en kleinbedrijf ook duurzamer gaan werken maar heeft u het idee dat dit uw organisatie meer geld zal gaan kosten? Kijk dan gerust eens op onze website voor onze GOOD DEALS feestdagen aanbiedingen. www.inkooppartnernederland.nl

Inkooppartner Nederland steunt het goede doel

Inkooppartner Nederland wil komend jaar een goed doel steunen, hiermee willen wij onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid tonen. We weten alleen nog niet welk goed doel het gaat worden, dus leggen we deze vraag graag bij u neer. Heeft u een idee?

Inkooppartner Nederland meeting solutions

Meeting Solutions

Black Friday @ Inkooppartner Nederland gestart

BLACK FRIDAY aanbiedingen Inkooppartner Nederland

Vandaag is Inkooppartner Nederland gestart met de spectaculaire Black Friday aanbiedingen. Forse kortingen op goede producten. Ga snel naar onze website om uw bestelling door te geven. Want op = op.

Black Friday @ Inkooppartner Nederland

Black Friday @ Inkooppartner Nederland
Van woensdag 21-11-2018 tot zondag 25-11-2018.
Printers, mobiele telefoons, tablets, multifunctionals, televisies, video displays en laptops. Elke dag spectaculaire aanbiedingen op www.inkooppartnernederland.nl

2 halen = 1 betalen, eindejaar actie Inkooppartner Nederland

Wilt u als organisatie kunnen kopieren, printen, scannen en faxen? WIj helpen u graag met het faciliteren van de beste oplossing op de juiste plek. En niet geheel onbelangrijk hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Jubileumactie voor éénjarig bestaan

Op 18 november 2017 opende Partners in Ambacht haar deuren. Het afgelopen jaar is gebleken, dat de winkel in kunst, ambacht en design een gat in de markt vult.

Doornse schrijver Bert Overbeek publiceert nieuw boek

De Doornse schrijver Bert Overbeek publiceerde in 2018 vier boeken. Eind november komt het volgens hem belangrijkste boek uit. Het heet 'Goden en goeroes' en gaat volgens de ondertitel over ‘inspiratiebronnen op de werkvloer’.

Pagina's