Zakelijk lezersnieuws

waar blijft de rondweg?

 

Gemeentebestuur,

Humanitas Lotgenotengroep Rouw maakt verlies draaglijker Hetty verloor haar partner en Cees verloor zijn zoon. In een lotgenoten

De partner van Hetty overleed anderhalf jaar geleden. Kort daarna ging ze met pensioen en vervolgens overleed haar moeder. Hetty: ‘Dat was in korte tijd wel heel veel verlies achter elkaar. Ik voelde me leeg en huilde veel.

INS stelt gratis A3 kleurenmultifunctionals beschikbaar

Inkooppartner Nederland Solutions stelt nu tijdelijk een aantal gratis A3 kleurenmultifunctionals beschikbaar (zie afbeelding). Qua financiering kost het uw organisatie dus helemaal niks, u betaalt alleen voor de afdrukken.

Stijn Lagrand Nederlandskampioen Survivalrun

Met deze tStijn Lagrand uit de Bilt is in Dronten Nederlandskampioen Survivalrun 15-17 jaar geworden. De Hang On atleet moest een felle stijd aangaan met zijn teamgenoot Maarten Heerkens.

Eerste Netwerkbijeenkomst ‘Verbinding toeristische attracties, evenementen en winkelgebieden’

Op dinsdag 14 mei organiseerde gemeente Utrechtse Heuvelrug samen met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei een succesvolle eerste netwerkbijeenkomst met evenementenorganisatoren, ondernemers en toeristische trekpleisters.

Lezing over Gezondheidsrisico's van 5G

Het nieuwe generatie internet staat voor de deur: 5G. Volgens onze overheid zijn de mogelijkheden onbegrensd: supersnel internet, zelfrijdende auto’s, crowdcontrol, internet of things. Kortom: onze economie kan niet zonder.

Lezing 'Gezodheidsrisico's van 5G'

5G staat voor de deur. 230 Wetenschappers maken zich grote zorgen over de risico's voor onze gezondheid. Zij pleiten voor een verbod op de uitrol van 5G.

Het positieve effect van uw gedoneerde kleding en textiel

Utrecht, 14 mei 2019 - Een kast vol kleding. Voor Sympany een kast vol mogelijkheden.

ZZP´er en jouw financiële administratie?

21 mei 2019, themabijeenkomst Financiën en Verzekeringen voor ZZP´ers. Organisatie: ZZP Netwerk Heuvelrug. Voor leden en niet-leden. Locatie Gryyte Bloemenheuvel Hoofdstraat 25 Driebergen. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden: info@zzpnetwerkheuvelrug.nl.

Dauwtrappen op landgoed Heidestein

Dauwtrappen op Landgoed Heidestein Donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, kunt u dauwtrappen op de Heuvelrug. Onze vrijwilligers heten u van harte welkom, om samen met u het ochtendgloren en het ontwaken van de natuur te beleven. Zie hoe de ochtendnevel verdwijnt en hoor hoe de vogels ontwaken.

Pagina's