Zakelijk lezersnieuws

Van vluchtelingentent naar Bag for Life

In een vluchtelingenkamp in de stad Za’atari in het noorden van Jordanië loopt het project  Bag for Life.

Is Doorn en omgeving klaar voor iets nieuws?

Sinds mei j.l. heeft Doorn restaurant Zes op het Dorpsplein erbij. Een nieuwe uitbater met een nieuw en uniek concept! Uiteten wordt nu nog gezelliger en smakelijker. Het restaurant bied nl een Proeverij-menu, waarbij men niet specifiek een keuze hoeft te maken.

Informatie bijeenkomst 'Weet wat u slikt'

Weet wat u slikt?! is een bijeenkomst van het Netwerk Utrecht Zorg Ouderen (NUZO) over het thema verantwoord geneesmiddelgebruik en wordt gegeven door projectleider Ellen Jansen, samen met Kyros Mes, apotheker van Apotheek de Sluis te Driebergen.

Internationale allure op het Kerkplein in Driebergen

Afgelopen week was Kapsalon Headmasters op het Kerkplein décor voor een intensieve producttraining van het High End haarproductenmerk SHOW Beauty uit London.

Zorgcentrum Elim viert 40 jarig bestaan

Vanwege het veertig jarige bestaan van de locatie zijn er in zorgcentrum Elim in Amerongen een maand lang festiviteiten voor bewoners. Op maandag 3 september trapte locatiemanager Maaike Bulten de feestmaand af tijdens een receptie.

Lezing over de schilder Turner

Driebergen, Iko lezing woensdag 19 september om 10 uur in de parklaankerk, Parklaan 7 "Turner: de meester van de mist" door Tieleke Huijbers Het in zijn tijd toch wel als behoorlijk excentriek beschouwde genie werkte in de eerste helft van de 19e eeuw.

HEMA Doorn viert haar 10-jarig bestaan

HEMA Doorn bestaat 10 september tien jaar en dat vieren we een weekend lang! Van zaterdag 8 september t/m maandag 10 september zijn er verschillende activiteiten en acties rondom dit jubileum.

Enthousiaste zangers gezocht !!!

Christelijk Jong Gemengd Koor “Hadarah” zoekt enthousiaste zangers!

 

Wij starten het nieuwe koorseizoen met een open repetitie-avond op D.V. dinsdag 4 september 2018.

 

Herinneringen van een oorlogskind.

Geachte redactie,

Graag zou ik een interview met U redactie willen hebben, over mijn nieuw verschenen boek.

Nogmaals even onszelf voorstellen

Even voorstellen?

Pagina's