Lokaal lezersnieuws

Jaarconcert Accordeonvereniging 6 april as. De Binder Leersum

Op 6 april as. geeft Accordeonvereniging Crescendo haar jaarconcert in De Binder Hoflaan 29 te Leersum.

De aanvang is 20 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur de kaarten kosten 7,50 en zijn aan de zaal verkrijgbaar.

Klaverjasclub Maarn.

Klaverjassen en Jokeren                                 

Wie zingt dat mooie lied? Ga mee op vogel excursie in Maarn!

Geniet u ook zo van de zingende vogels nu het weer lente is? Elke vogel zingt zijn lied uit volle borst, maar welk liedje hoort nu bij welke vogel? Ga mee op de gezellige vogelwandeling voor het hele gezin die Maarn Maarsbergen Natuurlijk organiseert op zondagochtend 7 april in Maarn.

Vuursteendeskundige bij archeologisch koffie uur

Op vrijdag 29 maart, van 19.00 - 20.00 uur komt Pieter Dijkstra, vuursteendeskundige bij het archeologisch koffie uur van de Tijdlijn van Leersum (in de bibliotheek in de Binder).

Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar

GLK is jarig en trakteert

Avondvierdaagse Leersum-Amerongen zoekt vrijwilligers

In mei gaat de jaarlijkse avondvierdaagse van start in Leersum, inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Het is een prachtig evenement voor kinderen en uiteraard ook voor volwassen wandelaars.

Improviseren in toneelworkshop

Toneelspelen op basis van improvisatie.

In drie avonden ga jij samen met de andere deelnemers ‘de vloer op’ en kom je in de meest uiteenlopende hilarische, spannende of andere onverwachte situaties terecht.

Cursus Permacultuur bij IVN

De projectgroep Natuur en Gezondheid van het IVN Heuvelrug en Kromme Rijn organiseert op 8 en 13 april 2019 een cursus Permacultuur.

Zonnebloem Leersum brengt bezoek aan de Snuffelschuur

De activiteit op woensdag 20 maart voor onze Leersumse Zonnebloemgasten aan De Snuffelschuur aan de Nieuwe Steeg in Leersum was opnieuw een succes. Er waren hiervoor een groot aantal aanmeldingen (40) en in de auto’s van onze vrijwilligers werd iedereen daarheen gebracht.

Passie-Paasconcert t.b.v. vluchtelingenhulp op Lesbos

Kamp Moria, op het Griekse eiland Lesbos heeft een omvang van acht voetbalvelden. Er is ruimte voor ongeveer 3000 vluchtelingen, maar er zijn er op dit moment tussen de 5000 en 6000. Dit is de werkplek van Hanneke Mauritz (32) uit Opheusden.

Pagina's