Lokaal lezersnieuws

Tweede editie van Disco Maarn gigantisch succes met 254 kinderen

Zaterdag 18 mei was het een groot feest in de TweeMarken in Maarn. De leerlingenraad van de Meent en de Ladder organiseerden voor de tweede keer de Disco Maarn. Een disco voor alle basisschoolleerlingen uit Maarn en Maarsberen, georganiseerd door 14 fanatieke kinderen.

Dorpsmoestuin Maarn druk bezocht

Afgelopen woensdag was de Dorpsmoestuin Maarn Maarsbergen druk bezocht. Clienten van Dagbesteding De Regenboog in Maarn kwamen hun zelfgemaakt kussentjes brengen. De kussentjes zijn gemaakt voor de nieuwe boomstamstoeltjes in de moestuin.

Presentatie muziekproject van De Sterrenboog in samenwerking met de Koninklijke harmonie Doorn

Afgelopen dinsdag, 21 mei, was de presentatie van het muziekproject van De Sterrenboog in samenwerking met de Koninklijke Harmonie Doorn. Deze presentatie was onderdeel van de jaarlijkse muziekavond van De Sterrenboog.

De speeltuin is dood. Leve de speeltuin!

Ik ben raadslid in onze mooie gemeente en moeder van een 5-jarige. Ik ontdekte enige tijd geleden dat de gemeente onvoldoende geld heeft om de speeltuinen in stand te houden. Op dit moment heeft onze gemeente 93 speeltuinen, over 10 jaar zullen daarvan nog 14 speeltuinen over zijn.

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

Alzheimer Café Maarn 3 juni

Maandagmiddag 3 juni is er in het Trefpunt , Trompstaete 48 te Maarn weer een Alzheimer Café. Het thema is  "Op bezoek bij een dierbare met dementie".

Pinksteren! Op zoek naar de Pinksterbloem.

Pinksteren! Ga mee en ontdek het verhaal van de pinksterbloem op tweede pinksterdag in de Kaapse Bossen. We gaan op zoek naar bloeiende bloemen en kruiden in het bos.

Shirtsponsor voor WereldKidz Meander

LEERSUM Na jaren in blauwe hesjes gelopen te hebben heeft Daltonschool WereldKidz Meander een shirtsponsor gevonden. De shirts werden dinsdag tijdens de eerste dag van de Avondvierdaagse gepresenteerd. Voortaan lopen de leerlingen niet meer in het blauw, maar in het geel.

Geslaagden Jeugd EHBO op CBS De Regenboog, Amerongen

In de afgelopen maanden hebben 34 leerlingen van groep 8 van basisschool De Regenboog druk geoefend voor het examen Jeugd EHBO, onder de bezielende leiding van vrijwilligers van de EHBO-afdeling Amerongen.

Pagina's