Lokaal lezersnieuws

Uitreiking gouden Zonnebloem-speld aan trouwe vrijwilligster

Tijdens een feestelijk tuinfeest in Spaanse sferen, ontving Elly van Grootveld uit handen van voorzitter Wim Schouten van Zonnebloem Doorn een goude speld en oorkonde voor haar 25-jarige inzet als vrijwilliger. 

Feestelijke uitreiking Zonnebloem-speld voor 25 jaar inzet

Tijdens een tuinfeest in Spaanse sferen, werd vrijwilligster Elly van Grootveld in het zonnetje gezet door Zonnebloem Doorn. Zij ontving uit handen van voorzitter Wim Schouten een oorkonde en gouden speld voor haar inzet.

Mandenmaker als Zomergast

Een select gezelschap keek en luisterde dinsdag 30 juli naar Jan Prins die vertelde over zijn grote hobby: mandenmaken.

Zomeravondwandeling Amerongse Bos

Op woensdag 7 augustus organiseert Utrechts Landschap/Amerongse Bos weer een publiekswandeling door het bosgebied op de Amerongse Berg.

Lunch en taalactiviteiten tijdens de week van de Alfabetisering

In de week van de alfabetisering (9 t/m 15 september) openen alle Taalhuis initiatieven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug haar deuren. Zij willen u laten kennismaken met het leuke en leerzame aanbod dat er is in de Heuvelrug. Ben je nieuw in Nederland of geboren en getogen Nederlander?

Het KNMI: meer dan het weer!

De termen “OMI” en “TROPOMI” hebben voor de ruim 50 toehoorders van Jacques Claas, de eerste ‘Zomergast’ van dit seizoen, geen geheimen meer.

Antropia wint Zilveren Provincie Award

DRIEBERGEN Dinsdag 23 juli, ontving Antropia de plaquette van de Zilveren Provincie Award in de categorie XL van de provincie Utrecht. De award is een blijk van erkenning voor de toppositie van het congrescentrum in de provincie. 
 

Heuvelrug Senioren waren sportief en cultureel dagje uit

Dertig deelnemers, allen lid van Heuvelrug Senioren, zijn op donderdag 18 juli een sportief en cultureel dagje uit geweest.

Een rugzak met vakantieplezier voor de kinderen van de Voedselbank

Een rugzak vol vakantieplezier voor de kinderen van onze Voedselbank.

Leersumse Zonnebloemgasten genieten van een Tea Complet Buffet

Voor de juli activiteit voor onze Leersumse Zonnebloemgasten gingen we op dinsdag 16 juli met de auto’s van tien vrijwillig(st)ers naar Chalet Helenaheuvel in Doorn voor een Tea Complet Buffet. Opnieuw konden we de hulpmiddelen van de gasten in de Laai-in vervoeren.

Pagina's