Lokaal lezersnieuws

Nieuwjaarconcert Muziekvereniging EMM Leersum.

Afgelopen zaterdag 12 januari  hield Muziekvereniging “Eendracht  Maakt Macht” zijn traditionele Nieuwjaarconcert in het eigen muziekgebouw aan de MC Verloopweg te Leersum.
Het programma had een heerlijke zomerse sfeer in deze zo koude winter dagen.

 

Film over de geschiedenis van de Utrechtse heuvelrug

Ons landschap heeft in de laatste kwart miljoen jaren ruige tijden doorgemaakt. Het is gevormd door ijsmassa's, maar ook door een warme zee. Er is een film gemaakt waarin te zien is hoe ons landschap veranderde onder invloed van klimaatschommelingen.

Lezing Kunstkring Doorn en omstreken "Glans en Geluk"

Op woensdag 30 januari organiseert de Kunstkring Doorn en omstreken de lezing Glans en Geluk - Kunst uit de wereld van de Islam.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Klaverjasclub Maarn.

Klaverjassen en Jokeren                                 

LIons UHR overhandigen €4.450,- aan de CultuurHoek.

Lions Club Utrechtse Heuvelrug heeft vanavond een cheque van € 4.450,00 overhandigd aan de kunstenaars van de CultuurHoek in Driebergen. Dit is de opbrengst van de gezamenlijk georganiseerde kunst- en dienstenveiling die in september vorig jaar plaats vond.

Anja Bos, Beste Zelfstandig Reisadviseur 2019 Utrecht

Doorn, 11 januari 2019 – Anja Bos van Face2Face Travel is uitgeroepen tot de beste zelfstandige reisadviseur van Utrecht.

Christelijk Jong Gemengd Koor “Hadarah” zoekt enthousiaste zangers!

Wij starten het nieuwe jaar met een open repetitie-avond op D.V. dinsdag 22 januari 2019.

 

Ben je 15 jaar of ouder en houd je van zingen en gezelligheid? Kom dan eens vrijblijvend meezingen op ons koor!

onderscheiding van Doorenaar

"De republiek Oostenrijk zal het Stefan Zweig Genootschap Nederland, in de persoon van zijn oprichter Dirk Jansen wonend te Doorn  de onderscheiding "Das Goldenen Ehrenzeichens für Verdienste um die Republik Österreich" toekennen vanwege de eigentijdse wijze waarop het Genootschap in Nederland be

bladruimers laten vervuilde staten achter

Op dinsdag 8 jauari zijn bij ons in de buurt rondom de Burgemeesterlaan de door de gemeente ingehuurde bladruimers met groot materieel aan de slag gegaan.

Pagina's