Lokaal lezersnieuws

Blog: Met de vlam in de pijp

Een vrachtwagenchauffeur zonder rijbewijs. Jarenlang reed hij rond. Niemand die hem ooit om zijn rijbewijs vroeg. Nu wil hij nog wel een keer in zo’n grote vrachtwagen rondrijden. Gewoon, omdat het leuk is.

Inspirerende reis naar Iona

Ds. Evelyn Noltes – op 14 augustus Zomergast in De Schermerij – vertelde op boeiende wijze, in woord en beeld, over haar reis naar Schotland en het eiland Iona, van waaruit het christendom werd verspreid over Schotland.

Zaterdag 8 september Open Monumentendag gratis varen met de Blauwe Bever

ZATERDAG 8 SEPTEMBER GRATIS RIJNOEVERVAART MET SAFARISCHIP DE BLAUWE BEVER

Medal of Honor uitgereikt in Buenos Aires aan Taekwon-Do Master Hennie Thijssen

Tijdens de Internationale meeting op de Wereldkampioenschappen ITF Taekwon-Do te Buenos Aires (Argentinië) heeft Taekwon-Do Master Hennie Thijssen (7e Dan) uit Doorn op 5 augustus 2018 uit handen van grootmeester Choi Jung Hwa, president van de Internationale Taekwon-Do Federatie (ITF) en zo

Club van 500 cinefielen: nieuw seizoen Filmliga Heuvelrug gaat 4 september 2018 van start

Filmliga Heuvelrug (www.filmliga.nl), de club van 500 cinefielen op de Utrechtse Heuvelrug, heeft het nieuwe filmprogramma, start vanaf 4 september 2018, gereed. De liga selecteert en vertoont al bijna 50 jaar films voor haar abonnementhouders.

IVN cursus paddenstoelen

De werkgroep Cursussen en Ledenactiviteiten van de IVN-afdeling Heuvelrug en Kromme Rijn organiseert een korte cursus paddenstoelen in Zeist.

Blije gezichten tijdens de brandweeroptocht

Cliënten van het Zonnehuis genoten van de Dag van de oude Brandweerwagen in Doorn. De Bewoners vonden het erg leuk en zwaaiden naar iedere wagen die voorbij kwam. Wat een heerlijke dag.

Landal Amerongse Berg in Zoover top 10 best beoordeelde vakantieparken 

Landal Amerongse Berg staat, als enige vakantiepark in de provincie Utrecht, in de Zoover top 10 van best beoordeelde vakantieparken in Nederland.  De beoordelingen zijn gedaan door vakantiegangers.

Corsokoorts bij Zomergasten

Hans Charvat, voorzitter van Stichting Organisatie Bloemencorso Leersum, gaf dinsdag 8 augustus vele belangstellenden van Zomergasten in De Schermerij een historisch overzicht van het allereerste bloemencorso tot aan het 65ste vorig jaar.

Pagina's