Deel je nieuws

Inloop Digitale Hulp Leersum

Iedere derde maandag van de maand, van 14:00 tot 16:00 uur, organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Leersum en HCC! Seniorenacademie een Inloop Digitale Hulp. Kom langs voor praktische hulp of om tips uit te wisselen over het werken met tablet, smartphone of e-reader.

Creatieve workshop Valentijnscadeau

Donderdag 13 februari van 10:00 tot 12:00 uur geeft Paula Boonzaaijer in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Leersum een gratis workshop waarbij we een simpel notitieblok omvormen tot een mooi geschenk! Ideaal zo net voor Valentijnsdag.

Oude muziek is Ensemble muziek!.....

Andrieskerk Amerongen: Vrijdagavond 31 januari, aanvang 20.00 uur. Wederom een veelbelovend concert door studenten oude muziek van het Utrechts Conservatorium o.l.v. Viola de Hoog, de internationaal bekende docente cello en barokcello.

Winterwandeling Amerongse Bos

Utrechts Landschap organiseert woensdag 5 februari een winterwandeling in het Amerongse Bos.

Blauwdrukken Hoofdhuis Broekbergen uit 1912 teruggevonden

In het archief van het Duitse klooster Mariendonk zijn recent de uit 1912 daterende blauwdrukken ontdekt van de verbouwing en uitbreiding van het in Driebergen gelegen Hoofdhuis van Buitenplaats Broekbergen.

Rondleiding Buitenplaats Broekbergen

Buitenplaats Broekbergen is van 1875 tot 1998 in gebruik geweest als klooster voor de zusters Benedictinessen. Zij gaven het de naam Arca Pacis: Ark van Vrede.

KCD klimt naar de eerste plaats

Met een afgetekende 22-11 zege op het onderaan staande Stip pakte KCD zaterdag weer twee punten maar belangrijker was dat koploper Koveni in Rhenen een punt bij Arena liet liggen. Gevolg is nu dat KCD en Koveni gedeeld de leiding hebben, op de voet gevolgd door het Soester Eemvogels.

Pronkzitting cs De Sparrenarren daverend succes

Zaterdag 18 januari organiseerde C.S. de Sparrenarren hun jaarlijkse Pronkzitting. In een sfeervolle IVA zaal werden vele kleurrijke en hilarische acts opgevoerd door en voor inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Portretteken Café Amerongen

Start Portretteken Café Amerongen Op 17 februari 2020 gaat het Portretteken Café Amerongen van start.

Gouden speld voor jubilaris

Bij de gezellige vrijwilligersnieuwjaarsbijeenkomst heeft de provinciaal afgevaardigde van de Zonnebloem Dieny Scheffer de gouden speld mogen uitreiken aan Adri van Boord voor 40 jaar vrijwilliger zijn bij de afdeling Amerongen. Hulde!

Pagina's