Lezersnieuws

Opvoeden doen we samen

Buurtgezinnen.nl presenteert vol trots het eerste boek ‘Opvoeden doen we samen’. Dit boek bevat tien aanstekelijke verhalen uit de dagelijkse praktijk. Buurtgezinnen.nl is een nieuw initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen.

De 100 holes van Doorn 2018

Na het Early Birds Open, de Carrousel de Gourmand, de 2-stokkenwedstrijd, de Ladies Day, de chip- en putwedstrijd, de speciale Herendag en de Relatiedag werd als afsluiting van de lustrumweek op zaterdag 14 en zondag 15 juli een 2-daags toernooi gespeeld: de 100 holes van Doorn.

Bewoners enthousiast over inrichtingsplannen Amerongen Regenwaterproof

Dinsdagavond 10 juli organiseerde gemeente Utrechtse Heuvelrug de derde bewonersavond over het project ‘Amerongen Regenwaterproof’. Bewoners hebben actief meegedacht over de inrichting. Deze avond zijn de definitieve ontwerpen gepresenteerd.

Verzorgende en Verpleegkundige Advies Raad voor Charim

Op 12 juli is de Verzorgende en Verpleegkundige Advies Raad (VVAR) van Zorggroep Charim door bestuurder Henk Prins geïnstalleerd tijdens de oprichtingsvergadering.

Diesel vermist

Beste lezer, Ik vraag uw hulp voor het volgende: Op 17 juni is het hondje Diesel van Frieda vermist geraakt in Veenendaal. De vrijwilligers van stichting ‘Waar is onze Angel?’ zijn al snel ingeschakeld om te komen helpen bij deze vermissing.

Vincent Norá publiceert zijn tweede thriller: ‘Woestijndiamant’

Het boek is verkrijgbaar bij onder andere de readshop in Doorn. Ook is de titel te bestellen als e-book op kindle. Om zijn schrijfwerk te promoten gaat Vincent met behulp van stemacteurs het hele boek inspreken als luisterboek. Deze versie zal op youtube worden gepubliceerd.

Uitslag Zomerbridge ABCD 12 juli 2018

Uitslag Zomerbridge ABCD 12 juli 2018

 

A lijn

1 Jan van der Heijden & Bob Kaiser 70,42%

2 Han van Bueren & Kees Vink 67,50%

3 Anja Verbeek & Rien Verbeek 60,00%

4 Anke Leys & Marianne de Witte 58,33%

Heuvelrug scoort politiek punt bij Provincie

Het gaat goed met de provincie Utrecht. Onze provincie is een vitale economische regio met een bijzonder aantrekkelijk woon- en vestigingsmilieu. Utrecht is in trek bij bewoners en bedrijven. De VVD Statenfractie wil dit graag zo houden.

Dag 7 DGC: Oud leden wedstrijd

Vrijdag de 13e en er ging niets mis!

Voor deze dag waren veel oud leden uitgenodigd voor 9 holes (of desgewenst meer) golf ?n 9 holes putten. Maar belangrijker nog: uren herinneringen ophalen, bijkletsen, oude video's, foto's en clubbladen bekijken en zwelgen in nostalgie.

Kinderboerderij ’t Woelige Nest vanaf heden rookvrij.

Kinderboerderij t Woelige Nest in Driebergen is vanaf heden rookvrij. Beheerder en bestuur vragen iedereen die op de kinderboerderij komt het terrein voortaan rookvrij te houden en zo het goede voorbeeld te geven.

Pagina's