Deel je nieuws

waar blijft de rondweg?

 

Gemeentebestuur,

Humanitas Lotgenotengroep Rouw maakt verlies draaglijker Hetty verloor haar partner en Cees verloor zijn zoon. In een lotgenoten

De partner van Hetty overleed anderhalf jaar geleden. Kort daarna ging ze met pensioen en vervolgens overleed haar moeder. Hetty: ‘Dat was in korte tijd wel heel veel verlies achter elkaar. Ik voelde me leeg en huilde veel.

Tweede editie van Disco Maarn gigantisch succes met 254 kinderen

Zaterdag 18 mei was het een groot feest in de TweeMarken in Maarn. De leerlingenraad van de Meent en de Ladder organiseerden voor de tweede keer de Disco Maarn. Een disco voor alle basisschoolleerlingen uit Maarn en Maarsberen, georganiseerd door 14 fanatieke kinderen.

INS stelt gratis A3 kleurenmultifunctionals beschikbaar

Inkooppartner Nederland Solutions stelt nu tijdelijk een aantal gratis A3 kleurenmultifunctionals beschikbaar (zie afbeelding). Qua financiering kost het uw organisatie dus helemaal niks, u betaalt alleen voor de afdrukken.

uitslag bridge Sans Souci Drieberen 22 mei

Alijn: 1. Eveline van Walsum en Willy Geuze  61.61 %

2. Coby Kragten en Mies Veerman  58.63 %

3. Corry en Wim van Doorn  56.04 %

Blijn: 1. Loes Mantel en Trees Slagmoolen  64.24 %

2. Janny v.d.Vlist en Marie Rollingswier  60.07 %

Dorpsmoestuin Maarn druk bezocht

Afgelopen woensdag was de Dorpsmoestuin Maarn Maarsbergen druk bezocht. Clienten van Dagbesteding De Regenboog in Maarn kwamen hun zelfgemaakt kussentjes brengen. De kussentjes zijn gemaakt voor de nieuwe boomstamstoeltjes in de moestuin.

Presentatie muziekproject van De Sterrenboog in samenwerking met de Koninklijke harmonie Doorn

Afgelopen dinsdag, 21 mei, was de presentatie van het muziekproject van De Sterrenboog in samenwerking met de Koninklijke Harmonie Doorn. Deze presentatie was onderdeel van de jaarlijkse muziekavond van De Sterrenboog.

De speeltuin is dood. Leve de speeltuin!

Ik ben raadslid in onze mooie gemeente en moeder van een 5-jarige. Ik ontdekte enige tijd geleden dat de gemeente onvoldoende geld heeft om de speeltuinen in stand te houden. Op dit moment heeft onze gemeente 93 speeltuinen, over 10 jaar zullen daarvan nog 14 speeltuinen over zijn.

Marco Matthijs nieuwe voorzitter vv HDS Leersum

Afgelopen maandagavond is tijdens een goed bezochte Buitengewone Algemene Ledenvergadering Marco Matthijs unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van vv HDS.

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

Pagina's