Deel je nieuws

Schrijfworkshop in de Rijnkapel

‘Stilstaan… en weer verder gaan’

Geslaagd bezoek Zonnebloem Doorn aan zandsculpturenfestival

Op dinsdag 17 september jl. gingen gasten van Zonnebloem Doorn samen met hun vrijwilligers naar Garderen om het zandsculpturenfestival te bezoeken. Het thema luidde: 'Reis om de wereld' en dat kwam heel mooi tot uitdrukking in prachtige sculpturen van bijzondere landen, personen en dieren.

bridgeuitslag Sans Souci Driebergen,18 sept.

Alijn: 1. Anneke en Laurens Roodbol  60.07 %

2. Fons Marlet en Paul van Nimwegen  57.29 %

3. Ria en Leo Wildeman  56.94 %

Blijn: Diny Dijksman en Peter Saat   65.63 %

2. The Lafeber en Willy van Meijel  57.99 %

3. Miek Poll en Charlotte Paulen  54.51 %

KWF Utrechtse Heuvelrug

Persbericht

 

 

Postbus 75508

1070 AM  Amsterdam

kwf.nl

 

 

Utrechtse Heuvelrug haalt € 16.000+ op voor KWF Kankerbestrijding

 

Tweede editie kunstbeurs Nulllll

Van 4 t/m 6 oktober 2019 vindt in Amersfoort de tweede editie van de kunstbeurs NULLLLL plaats. Na de succesvolle eerste editie in 2018 wordt de beurs opnieuw opgezet in De Nieuwe Stad. In deze oude Prodentfabriek staan maker én liefhebber, kunstenaar én bezoeker centraal.

Nieuwe IVN natuurgidsen opleiding; leer anders kijken naar de natuur!

IVN, Instituut voor natuureducatie afdeling Heuvelrug en Kromme Rijn start in januari 2020 met een Natuurgidsen opleiding in Zeist die duurt tot en met juni 2021. Basiskennis van de natuur is geen vereiste maar maakt het volgen van de opleiding wel makkelijker.

1 jaar gratis printen voor MKB met INS-Business Center

INS-Business Center is in september een actie gestart waarin bedrijven de mogelijkheid hebben om een jaar gratis te printen. De voorwaarden kunt u opvragen via 0343-445.973 of stuur uw gegevens door naar info@ins-bc.nl.

 

Succesvol muziekfestival in monumentale Utrechtse Heuvelrug

Driebergen, Doorn en Leersum – Zowel zaterdag als zondag hebben op 15 locaties van Open Monumenten meer dan 40 ensembles muziek ten gehore gebracht tijdens het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug.

Nanette leest voor

Woensdagmiddag 9 oktober om drie uur leest Nanette voor met poppen in de Bibliotheek Leersum. Uiteraard geheel in de sfeer van de Kinderboekenweek met het thema 'reis je mee?'. Kom langs en ga mee op reis met een prachtig verhaal. Ontspanning voor ouder en kind.

Mia leest voor

Vrijdagmiddag 4 oktober om drie uur leest Mia weer voor in de Bibliotheek Leersum. Uiteraard geheel in de sfeer van de Kinderboekenweek met het thema 'reis je mee?'. Kom langs en ga mee op reis met een prachtig verhaal. Ontspanning voor ouder en kind.

Pagina's