Lezersnieuws

Zomeravondbridge De Slempers

Binnenkort is het weer zo ver. Op vrijdag 3, 10, 17 en 24 augustus kunt u weer gezellig bridgen bij De Slempers in HC Hoenderdaal te Driebergen. Deelname € 2 per persoon, lidmaatschap is niet verplicht. Inschrijven met partner aan de zaal tussen 19.00 en 19.20 uur.

Hoezo zonnepanelen langs A12?

In de gemeenteraad is begin juli geopperd om op grote schaal zonnepanelen langs de A12 te plaatsen. Dit is om twee redenen een buitengewoon slecht idee.

TRCU Summer Trail

Op zondag 29 juli, 5 en 12 augustus organiseren we de reeks TRCU SummerTrails

 

De wegen af en de paden op! Weg uit de drukte!  De bossen in en de heuvels over. We gaan klimmen en dalen en zullen de nodige krachttraining doen.

De Leersumse mobilisatie in '39/'40

De eerste "Zomergasten" van 2018 werd weer een succes! Jos Rams vertelde enthousiast over de mobilisatie van Leersum in '39/'40. Zijn verhaal werd ondersteund met mooie oude beelden en was heel herkenbaar voor vele van de ruim 30 aandachtig luisterende bezoekers.  

Petra Weijburg viert 40-jarig jubileum

Vandaag hebben de zorgtoppers van het Kennis en BehandelCentrum op Het Zonnehuis in Doorn hun collega Petra Weijburg in het zonnetje gezet! Van harte gefeliciteerd met jouw 40 jarig jubileum bij QuaRijn.

Opvoeden doen we samen

Buurtgezinnen.nl presenteert vol trots het eerste boek ‘Opvoeden doen we samen’. Dit boek bevat tien aanstekelijke verhalen uit de dagelijkse praktijk. Buurtgezinnen.nl is een nieuw initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen.

De honderd holes van Doorn 2018

Na het Early Birds Open, de Carrousel de Gourmand, de 2-stokkenwedstrijd, de Ladies Day, de chip- en putwedstrijd, de speciale Herendag en de Relatiedag werd als afsluiting van de lustrumweek op zaterdag 14 en zondag 15 juli een 2-daags toernooi gespeeld: de 100 holes van Doorn.

Bewoners enthousiast over inrichtingsplannen Amerongen Regenwaterproof

Dinsdagavond 10 juli organiseerde gemeente Utrechtse Heuvelrug de derde bewonersavond over het project ‘Amerongen Regenwaterproof’. Bewoners hebben actief meegedacht over de inrichting. Deze avond zijn de definitieve ontwerpen gepresenteerd.

Verzorgende en Verpleegkundige Advies Raad voor Charim

Op 12 juli is de Verzorgende en Verpleegkundige Advies Raad (VVAR) van Zorggroep Charim door bestuurder Henk Prins geïnstalleerd tijdens de oprichtingsvergadering.

Pagina's