Deel je nieuws

Uitslagen Bridgeclub de Slempers, Driebergen

A-Lijn:

1  Bert van Ee & Hilde van Ee 56,67 % 
2  Els Nieuwenhuis & Jan Nieuwenhuis 56,25 % 
3  Dolf van Dam & Adrie van Die 53,75 %
 

B-Lijn:

Optreden plaatsgenoot Herman Nijenhuis bij de Zonnebloem Driebergen

Op zaterdag 15 februari  was er weer een middag van de Zonnebloem afdeling Driebergen in de Vierhoutzaal op Sparrenheide waarbij de ruim  70 aanwezige gasten konden genieten van een optreden van Herman Nijenhuis met muziek van vroeger en nu, met begeleiding op klarinet en gitaar.  Natuurlijk werd

HCC!SeniorenAcademie met uitleg Cloud

Wat is Cloud? Zo langzaam aan heeft iedereen wel eens gehoord van "de Cloud". Veel mensen zijn hier toch onbekend mee en zijn angstig om dit te gebruiken. Ondanks dat valt in de praktijk op dat mensen de cloud, zonder het te weten, toch al gebruiken. En het gebruik wordt steeds meer !

Uitslag 13 februari 2020 Bridgeclub ABCD

Uitslag 13 februari 2020 Bridgeclub ABCD

A lijn

1 Job Langbroek & Kees Vink 72,67 %

2 Lesley Kolmer & Martin Kolmer 63,25 %

3 Jan van der Heijden & Bob Kaiser 58,67 %

4 Laurens Roodbol & Pieter Schilperoord 55,00 %

dbv bridge uitslagen

A-Lijn: 1. Henny van Ede & Simone Mosterd 65,00 %;  2 . Rob Labij & Kees Vink 62,08 %; 3. Nel Zuur & Bert Gerritsen 59,17 %.

Makerspace in de bibliotheek in Leersum

Een kleine werkgroep van de Bibliotheek Z-O-U-T, vestiging Leersum, wil graag een Makerspace opzetten in de bieb. Een Makerspace is een plaats waar mensen kunnen samenwerken om te maken, leren, ontdekken en delen, en waarbij high tech tools worden gebruikt.

CBS De Regenboog heeft nieuwe huisstijl.

Basisschool De Regenboog uit Amerongen heeft op 14 februari, samen met de leerlingen, haar nieuwe huisstijl in gebruik genomen. De kinderen kregen op deze dag hun rapport in de nieuwe huisstijl mee naar huis.

Open Podium

PEN PODIUM ZONDAG 23 FEBRUARI IN DE CULTUURHOEK

Pagina's