Lezersnieuws

Wat is Leersum toch mooi

iedere dag dat ik terugkom van mijn werk en richting Leersum rij, word ik zo blij van de mooie omgeving. Het is iedere dag weer anders. Ik geniet elke keer weer van de prachtige bossen. In de lente zijn de groene kleurschakeringen prachtig, in de herfst de oranje rode tinten.

Out of Africa: KazuriBij Wereldwinkel Woudenberg-Maarn

Karen Blixen, schrijfster van het boek Out of Africa, had grote belangstelling voor het leven en welzijn van de inheemse volken in Kenia.  Op haar koffieplantage zorgde ze voor leefruimte voor deze mensen.  Sinds 1975 is op een deel van de ranch de werkplaats gevestigd van Kazuri, opgericht door

SVL 1 – Montfoort 1 0 – 1

Zaterdag 17 nov. 2018

Zonnebloem Driebergen viert uitgebreid Sinterklaas.

Op zaterdag 17 november was het een drukte van belang in de Vierhoutzaal van Sparrenheide want Sinterklaas had een aantal Pieten vooruitgestuurd om met de gasten van de Zonnebloem afdeling Driebergen een Sinterklaas middag te vieren.

Raadhuis Maarn in herfstkleuren.

Bij nader inzien heeft de maker van de foto bezwaar tegen het vermelden van zijn naam omdat hij volgens de regels toch geen drone mag oplaten op die plek en rond het raadhuis laten vliegen.

Havo-kansklas op Mavo Doorn

In vervolg op de uiterst succesvolle Mavo-kansklas start Mavo Doorn in schooljaar 2019-2020 nu ook met een Havo-kansklas. Kansen geven en kansen nemen is het motto. Kom voor meer info naar de Open Avond op 23 januari 2019 of neem contact op met de teamleider Menno Horst (m.horst@osgs.nl).

Raadhuis in Maarn in herfstkleuren

Als onderdeel van de lopende restauratie van het voormalige raadhuis in Maarn moest de buitenkant van de klokkentoren worden geïnspecteerd. Tegenwoordig wordt dat per drone gedaan, dat scheelt halsbrekende klimpartijen. De drone scheeerde op 1 meter afstand rond de toren.

Lezing Hist. Ver. Leersum: Help de Keizer is er

Lezing Historische Vereniging Leersum: Help de Keizer is er

Shinty Dames 1 speelt Silver Cup wedstrijd

Vrijdag 23 november om 20.30 uur strijdt Shinty Dames 1 tegen Zevenaar Dames 1 om de KNHB Silver Cup. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De dames kunnen onze support goed gebruiken! Dus kom vrijdag 23 november met je teamgenoten, vrienden en familie naar Shinty!

Bridgeuitslagen DBV 13 november 2018

Lijn A

1  Han  & Hans  63,99 
2   Rob   & Kees   61,90 
3/4  Chris & Rein  61,31 
3/4 Henny & Simone  61,31

Lijn B

Pagina's