Deel je nieuws

dbv bridge uitslagen

A-lijn: 1.Han van Bueren & Hans Fock 63,19%; 2. Frans Tjan & Robert Booij 61,46%; 3. Fred van Ede & Ruud Noor 60,51%.

B-lijn: 1. Marlies Matthijssen & Ilona Vink 64,17%; 2. Dieky van Einsbergen & Leny Gudde 58,00%; 3. Riene-Marie Kats & The Willemse 56,00%

Rabobank doneert speciale televisie voor mensen met dementie in Beatrix en Het Zonnehuis

Op 31 oktober ontving QuaRijn een donatie van € 2.000 van Rabobank Rijn en Heuvelrug voor ‘het Geheugenvenster’. Dit muziek- en beleefprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Gewone televisie geeft mensen met dementie vaak teveel prikkels.

EvenementenXpress naar Huub Stapel

De EvenementenXpress gaat naar de nieuwe onemanshow van Huub Stapel:

MAESTRO´s van MORGEn in Grote Kerk Driebergen

Op zondag 1 december om 14.30 uur is er in de Grote Kerk Driebergen een concert in de kamermuziekserie MAESTROsvanDICHTBIJ, getiteld MAESTRO´s van MORGEN.

Pianist Bas Verheijden werkt bij dit concert samen met aanstormend jong talent uit de regio.

 

MAESTRO´s van MORGEN in Grote Kerk

Op zondag 1 december om 14.30 uur is er in de Grote Kerk Driebergen een concert in de kamermuziekserie MAESTROsvanDICHTBIJ, getiteld MAESTRO´s van MORGEN. Pianist Bas Verheijden werkt bij dit concert samen met aanstormend jong talent uit de regio.

Filmavond met "La famille Bélier"

Iedereen in de familie Bélier is doof. Iedereen behalve Paula, die plots ontdekt dat ze geweldig kan zingen. Ondanks de handicap van haar familie, blijft Paula haar droom koesteren.

Officiële start Vrienden Parklaankerk

Op dinsdagavond 27/11 vindt de start plaats van de Stichting Vrienden van de Parklaankerk met wethouder Hans Waaldijk.U krijgt informatie over de historie van het unieke gebouw en het waarom van een vriendenstichting. Rond half tien sluiten we af met een hapje en een drankje.

Officiële start Vrienden Parklaankerk

Dinsdag 26 november vindt in de Parklaankerk de officiele start plaats van de Stichting Vrienden van de Parklaankerk met wethouder Hans Waaldijk. De stichting heeft een culturele anbi-status, waardoor 125 % van de gift aftrekbaar is voor de belasting.

Groendecoratie adventsworkshop

Op woensdag 27 november organiseert 3Flora een groendecoratieworkshop.Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Het thema van de avond is ‘Licht met Advent’.

Pagina's