Misdaad

MAARN Bureau Hengeveld heeft woensdag 20 november in een uitzending aandacht besteed aan een poging tot straatroof op de Stationsweg in Maarn. Naar aanleiding van de uitzending is de verdachte, een 17-jarige jongen uit Maarsbergen, opgepakt. 
DOORN Op de Sparrenlaan in Doorn werd dinsdag 3 december rond 01.15 uur een vrouw op het hoofd geslagen door een onbekend persoon. De politie is op zoek naar getuigen. ,,Ik zou graag wat meer info willen hebben hierover. Dus als u wat weet of gehoord hebt, bel dan 0900-8844", laat de politie Doorn-Maarn weten op Twitter. 
Advertorial
DOORN Even leek het erop dat Ria Bernds, eigenaresse van Divaria, de winkel moest sluiten. Via facebook en een nieuwsbrief kondigde ze de opheffingsverkoop...
DRIEBERGEN Burgemeester Frits Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft besloten op grond van de Opiumwet over te gaan tot sluiting van een woning aan de Lange Dreef 113 in Driebergen-Rijsenburg. De woning wordt met ingang van vandaag (maandag) gesloten voor een periode van drie maanden.
DRIEBERGEN Een 24-jarige man uit Driebergen heeft zich gemeld bij de politie. Hij verklaarde de auto te hebben bestuurd waarmee in de late avond van dinsdag 12 november een ravage op Edese wegen werd aangericht. De man is als verdachte staande gehouden.
Advertorial
LEERSUM In Leersum vindt op vrijdag 13 december van 15.00 tot 21.00 uur de kerstmarkt plaats. Het centrum wordt dan traditiegetrouw omgetoverd door een...
MAARN Een 16-jarige jongen is onlangs slachtoffer geworden van een poging beroving. Dat gebeurde op donderdag 31 oktober omstreeks 21.30 uur op de Tuindorpweg in Maarn. De politie komt vandaag met het bericht naar buiten, omdat gezocht wordt naar getuigen. 
DRIEBERGEN Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in verband met de aanslag op een woning aan de Lange Dreef. Daar werd vorige week een explosief naar binnen gegooid, waardoor grote schade aan het pand en het interieur werd toegebracht. Volgens burgemeester Frits Naafs wordt de aanslag beschouwd als een poging tot moord.
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
LEERSUM De politie zoekt getuigen van de overval op het Kruidvat filiaal aan de Honingraat in Leersum. Daar kwam zaterdag 2 november rond 17.50 uur een jongeman met een steekwapen de drogisterij binnen. De medewerkers van deze winkel werden vervolgens bedreigd en overvallen.
DOORN De politie in Doorn heeft maandagavond een winkeldief aangehouden. De man kwam zich zelf melden bij het politiebureau.
LEERSUM In Leersum is zaterdag aan het begin van de avond het filiaal van Kruidvat overvaller. De dader zou een wapen hebben gebruikt, en vluchtte op een scooter. Mogelijk was er een tweede overvaller of handlanger, die de benen zou hebben genomen.