Misdaad

MAARSBERGEN Een 12-jarige jongen uit Maarssen is op maandag 9 maart in Maarsbergen beroofd van apparatuur. Dat meldt de politie vrijdag. Hij werd bedreigd met een mes. De politie wil graag spreken met getuigen.
LEERSUM Er heeft dinsdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden aan de Vredeoordlaan in Leersum. Een 56-jarige man uit Leersum is daarbij overleden. De politie heeft een 53-jarige man uit Leersum aangehouden. Over hun identiteit en over de aanleiding kan de politie verder nog niets zeggen.
Advertorial
DOORN Foto-groep Doorn, lokaal ook bekend als Van Kesteren, is een moderne fotowinkel. Je kunt er voor alles op fotogebied terecht: van camera tot lens of...
AMERONGEN Bij de Allemanswaard in Amerongen heeft dinsdag 4 februari rond 19.00 uur een mishandeling plaatsgevonden. Dat meldt de politie op Facebook. 
HEUVELRUG Door het beveiligingslek in de computersoftware van Citrix is de dienstverlening aan inwoners van Utrechtse Heuvelrug niet in het gedrang gekomen. Dat schrijft burgemeester Frits Naafs in een informatiebrief aan de gemeenteraad. Volgens Naafs hebben ook plaatselijke bedrijven geen hinder gehad van de computerproblemen.
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
HEUVELRUG Het aantal misdrijven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug is vorig jaar met 7,1 procent gestegen. In totaal werden er 1515 misdrijven gepleegd. Dat is 30,6 per duizend inwoners. Dat blijkt uit cijfers die de politie woensdag publiceert. Daarmee is het aantal misdrijven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug na drie jaar van daling voor...
MAARN Bureau Hengeveld heeft woensdag 20 november in een uitzending aandacht besteed aan een poging tot straatroof op de Stationsweg in Maarn. Naar aanleiding van de uitzending is de verdachte, een 17-jarige jongen uit Maarsbergen, opgepakt. 
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
DOORN Op de Sparrenlaan in Doorn werd dinsdag 3 december rond 01.15 uur een vrouw op het hoofd geslagen door een onbekend persoon. De politie is op zoek naar getuigen. ,,Ik zou graag wat meer info willen hebben hierover. Dus als u wat weet of gehoord hebt, bel dan 0900-8844", laat de politie Doorn-Maarn weten op Twitter. 
DRIEBERGEN Burgemeester Frits Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft besloten op grond van de Opiumwet over te gaan tot sluiting van een woning aan de Lange Dreef 113 in Driebergen-Rijsenburg. De woning wordt met ingang van vandaag (maandag) gesloten voor een periode van drie maanden.
DRIEBERGEN Een 24-jarige man uit Driebergen heeft zich gemeld bij de politie. Hij verklaarde de auto te hebben bestuurd waarmee in de late avond van dinsdag 12 november een ravage op Edese wegen werd aangericht. De man is als verdachte staande gehouden.