Brand

HEUVELRUG De gemeente dreigt volgend jaar 1,2 ton extra kwijt te zijn aan de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Als gevolg van het landelijke pensioenakkoord geeft de overkoepelende organisatie van brandweerkorpsen meer geld uit dan begroot. De VRU wil die extra kosten in 2021 doorberekenen aan de deelnemende gemeenten. 
OVERBERG De Amerongse brandweer werd woensdagochtend rond 07.00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Dwarsweg in Overberg.
Advertorial
DOORN Foto-groep Doorn, lokaal ook bekend als Van Kesteren, is een moderne fotowinkel. Je kunt er voor alles op fotogebied terecht: van camera tot lens of...
DRIEBERGEN/RIJSENBURG Zondagavond is opnieuw een voertuig in brand gestoken in Driebergen. Deze keer was het raak ter hoogte van de Tussen de Dreven en de Engweg.
DRIEBERGEN Gisteravond is er wederom een auto in de brand gestoken op de Groenhoek in Driebergen. Afgelopen week gingen er al meerdere voertuigen in vlammen op. Vandalen hebben de ruiten van de auto ingeslagen en er iets brandbaars ingegooid. 
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
MAARN In het pand van het voormalige Meubin aan de Amersfoortseweg werd vanavond een grootschalige oefening gehouden. De brandweer van Maarn-Maarsbergen oefende samen met de brandweer Doorn met een brandinzet.
[MAARN] De Brandweer is zondagavond tegen zeven uur gealarmeerd voor een uitslaande brand aan de Vinkebuurtweg in Maarn
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
MAARSBERGEN Een brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag een schuur in Maarsbergen in as gelegd. De brand woedde bij een boerderij aan de Haarweg en er was sprake van enorme rookontwikkeling.