Brand

DRIEBERGEN Een auto die geparkeerd stond op het Stationsplein bij station Driebergen-Zeist is vannacht (donderdag 23 april) in brand gevlogen. Hoe de brand is ontstaan wordt nog onderzocht. De brandweer werd rond half vijf opgeroepen. 
DOORN De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een natuurbrand aan de Bergweg in Doorn. Daar stond een klein stukje van een bos in brand. De brandweer kon snel ingrijpen, waardoor de schade beperkt bleef.
Advertorial
DOORN Foto-groep Doorn, lokaal ook bekend als Van Kesteren, is een moderne fotowinkel. Je kunt er voor alles op fotogebied terecht: van camera tot lens of...
MAARN Het clubgebouw van de hondenvereniging aan de Stationsweg in Maarn is dinsdagavond door brand verwoest. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek.
SOEST Vanwege de aanhoudende droogte zijn de hulpdiensten in de regio Utrecht op dit moment extra alert als het gaat om de kans op natuurbranden. Daarvoor is vandaag fase 2 voor natuurbranden ingegaan waardoor kampvuurtjes, barbecues en ander open vuur in natuurgebieden momenteel verboden zijn.
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
LEERSUM In het AZC Leersum heeft maandagavond brand gewoed in één van de kamers van het gebouw. Het pand, waar op dat moment zo'n 300 mensen aanwezig waren, werd ontruimd.
MAARN/MAARSBERGEN De brandweer Maarn-Maarsbergen is vrijdagmiddag uitgerukt voor een grote brand in een stal aan de Haarweg in Woudenberg. Het gaat om een koeienstal, maar de dieren waren al niet meer binnen toen de brand uitbrak. Rond 17.45 uur was de brandweer de brand meester.
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
DOORN  De brandweer van Doorn zoekt hulp! Ben jij de held die de brandweer komt helpen? 
HEUVELRUG De gemeente dreigt volgend jaar 1,2 ton extra kwijt te zijn aan de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Als gevolg van het landelijke pensioenakkoord geeft de overkoepelende organisatie van brandweerkorpsen meer geld uit dan begroot. De VRU wil die extra kosten in 2021 doorberekenen aan de deelnemende gemeenten. 
OVERBERG De Amerongse brandweer werd woensdagochtend rond 07.00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Dwarsweg in Overberg.