112 nieuws

DOORN De brandweer moest in de nacht van vrijdag op zaterdag in actie komen om een paard te redden. Het dier was door onbekende oorzaak in een half-leegstaand zwembad in Doorn terecht gekomen en kwam hier niet meer uit.
OVERBERG Bij het drugslab dat woensdag werd aangetroffen in Overberg is één persoon aangehouden. Dat werd donderdag bekend. De politie stuurt ook een waarschuwing uit. ,,Als wijkagent wil ik een beroep doen op alle agrariërs, pandeigenaren en overige vastgoedbezitters: weet aan wie je je eigendom verhuurt", aldus wijkagent Esmiralda Quint van...
Advertorial
DOORN Foto-groep Doorn, lokaal ook bekend als Van Kesteren, is een moderne fotowinkel. Je kunt er voor alles op fotogebied terecht: van camera tot lens of...
OVERBERG Bij een woonboerderij aan de Spoorlaan in Overberg woensdagmiddag een drugslab ontmanteld.
MAARSBERGEN Een 12-jarige jongen uit Maarssen is op maandag 9 maart in Maarsbergen beroofd van apparatuur. Dat meldt de politie vrijdag. Hij werd bedreigd met een mes. De politie wil graag spreken met getuigen.
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
OVERBERG In een bosperceel aan de Haarweg in Overberg is een vermiste man uit Veenendaal aangetroffen.
LEERSUM In het AZC Leersum heeft maandagavond brand gewoed in één van de kamers van het gebouw. Het pand, waar op dat moment zo'n 300 mensen aanwezig waren, werd ontruimd.
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
MAARN/MAARSBERGEN De brandweer Maarn-Maarsbergen is vrijdagmiddag uitgerukt voor een grote brand in een stal aan de Haarweg in Woudenberg. Het gaat om een koeienstal, maar de dieren waren al niet meer binnen toen de brand uitbrak. Rond 17.45 uur was de brandweer de brand meester.
DRIEBERGEN In de Hoofdstraat in Driebergen is vrijdagmiddag een oudere man met zijn auto tegen de pui van een winkel gereden.
LEERSUM Er heeft dinsdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden aan de Vredeoordlaan in Leersum. Een 56-jarige man uit Leersum is daarbij overleden. De politie heeft een 53-jarige man uit Leersum aangehouden. Over hun identiteit en over de aanleiding kan de politie verder nog niets zeggen.