• Hans v Vught, Chantal Broekhuis, Bas Geurtsen, Fijss Verbraak

    Zoe Servaas
  • Oudste en jongste spelend lid RC The Pink Panthers

    Rugby-shots.nl

Langgekoesterde wens van tweede rugbyveld in vervulling voor The Pink Panthers

29-09-2019, 21:32 | Lezersnieuws | Carola

Afgelopen zaterdag is in het bijzijn van wethouder Chantal Broekhuis eindelijk het langverwachte tweede rugbyveld geopend. Diverse belangstellenden kwamen kijken hoe de wethouder, Hans van Vught van FC Driebergen en het oudste en jongste lid van The Pink Panthers de lintjes doorknipten, waarna het combiveld officieel in gebruik genomen kon worden.

Lange tijd is de rugbyclub in gesprek geweest met de gemeente om de mogelijkheden te bekijken voor een extra veld. De uiteindelijke oplossing van een combiveld is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen FC Driebergen, de gemeente en het bestuur en vrijwilligers van de rugbyclub.

Met de realisatie van dit tweede veld kan de rugbyclub zijn verdere groeiambities voortzetten. De opening van het veld komt dan ook op een goed moment, aangezien op dit moment het WK Rugby aan de gang is. Dit geeft de sport vaak een boost, waardoor de club verwacht spoedig nieuwe leden te mogen verwelkomen, aldus Bas Geurtsen, voorzitter van RC The Pink Panthers.

Vanaf oktober zijn er weer elke dinsdag en donderdag introductie trainingen om kennis te maken met rugby. Wil jij de sport ook een keer ervaren? Kijk dan op www.rcthepinkpanthers.nl