• winters buffet van Bert

    Leo TK

Derde winterwedstrijd Doornse Golf Club

20-01-2020, 18:34 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

De derde wedstrijd alweer van de wintercompetitie. 

Hoewel de voorspellingen aangaven dat er (nog steeds) geen sprake zou zijn van winterse omstandigheden, ergo dat er dus weer gespeeld zou worden op de normale greens, bleek dit laatste helaas niet het geval.

De Utrechtse Heuvelrug hield er zijn eigen weersverwachting op na en zorgde voor ijzige omstandigheden op de baan met bevroren greens en ijspareltjes op de fairways.

Om de echte greens te sparen moest er dus gespeeld worden op de, dichterbij gelegen, wintergreens die op elke hole de nodige verrassingen in petto hadden. Rolde je bal zoals jij in gedachten had of koos hij een eigen weg? Kortom; surprises te over.

Toch verscheen in de loop van de dag nog de zon en werd het fris maar aangenaam (golf-)weer.  

Tussen de rondes door kon eenieder op de drivingrange weer genieten van een, natuurlijk ook nu weer door Bert Popma, prima verzorgde en lekkere hap: capucijners met spekjes, verse saucijsen, uien en garnituur. Een echte winterse pot waar een mens warm van wordt.

Of het nu de kunde van de winnaars was of dat zij het meeste geluk hadden, in ieder geval was de volgende uitslag van de wedstrijd te noteren:

Dames:

1 Wil Lakerveld

2  Caroline Haring

3  Marjolijn Kempers 

Heren:

1 Peter Wildschut

2 Roy Pamboer

3 Jan van der Meer 

Al met al nog niet veel winter, maar een snufje ervan.

Edie Delvaux