• impressie nieuwe vestiging Driebergen

    de Bibliotheek Z-O-U-T

Verhuizing Bibliotheek Driebergen

28-11-2019, 10:30 | Lezersnieuws | Martijn

De Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Driebergen verhuist! We gaan terug naar ons 'oude stekkie' boven de Albert Heijn, aan de Hoofdstraat 164. Vanaf vrijdag 3 januari sluit de vestiging aan de Buzziburglaan, maandag 20 januari gaan we open aan de Hoofdstraat. In de tussentijd kan natuurlijk gebruik gemaakt worden van één van de andere vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T.

Ook de backoffice Amerongen en Maarn wordt samengevoegd en verhuist naar Driebergen. Er zijn meerdere redenen voor deze verhuizing. De locatie is groter, de oude plek werd te klein. De samenvoeging van de backoffice zorgt ervoor dat we beter kunnen samenwerken. En de huurprijs is al met al lager, waardoor we goedkoper uit zijn. Voor onze klanten betekent het makkelijker parkeren, het goed is te combineren met een bezoek aan het centrum en natuurlijk een beter toegeruste Bibliotheek.

U kunt ons helpen bij de verhuizing: lever geleende materialen na 20 januari in bij de nieuwe locatie. De leentermijn is verlengd tot totaal zes weken! Natuurlijk kun je tijdens de verhuizing terecht bij een van de andere vestigingen.