• Organisatieteam

    KWF Samenloop voor Hoop

Wie helpt Gemeente Utrechtse Heuvelrug bij de inzet tegen kanker?

15-10-2019, 21:33 | Lezersnieuws | Esther

In het weekend van 5 en 6 september 2020 wordt voor de eerste keer de SamenLoop voor Hoop op de Utrechtse Heuvelrug georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats.

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug is hard op zoek zijn naar mensen die willen helpen bij het realiseren van dit evenement. Esther van der Lelie: “We willen er graag een groot succes van maken en de Utrechtse Heuvelrug op deze mooie manier echt op de kaart zetten. Maar daar hebben we wel hulp bij nodig. De organisatie bestaat uit verschillende teams. We zoeken bijvoorbeeld commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors ((ex-)kankerpatiënten), amusement, ceremonies en eventueel voor een KinderLoop. Die moeten er wekelijks wel tijd voor vrijmaken. Maar het geeft ook veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”

In de organisatie zijn Driebergen en Doorn al goed vertegenwoordigd. Aanvulling uit Maarn, Maarsbergen, Amerongen en Leersum is zeer welkom!

Wil jij helpen met de organisatie? Neem dan contact met ons op via guh@samenloopvoorhoop.nl.