• Sparrakkers - Grease

  Sandra van Dam
 • Ex-Adjudanten

  Sandra van Dam
 • Ex-Prinsessen

  Sandra van Dam
 • Ridder van Sparrenrijck - Claudia

  Sandra van Dam
 • Jagernarren

  Sandra van Dam
 • Gemeente

  Sandra van Dam

Pronkzitting cs De Sparrenarren daverend succes

19-01-2020, 22:07 | Lezersnieuws | Carola

Zaterdag 18 januari organiseerde C.S. de Sparrenarren hun jaarlijkse Pronkzitting. In een sfeervolle IVA zaal werden vele kleurrijke en hilarische acts opgevoerd door en voor inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De avond werd knallend afgesloten door de energieke, twaalfkoppige band Capital S uit Delft.

Een groep Golden Girls gaf de aftrap aan de Pronkzitting met de vertolking van een showdans uit A Chorus Line. Aansluitend waren er optredens van de Sparrakkers en Sparriekes en Dansmariekes. Ook de Ex-Adjudanten waren weer van de partij en namen Adjudant Rob van de Berg op de hak door Bob van de Berg te laten gaan. Verder kwam Postbode Siemen even langs met zijn dochter en heeft de Gemeente voorgesteld om Tiny Houses onder de zon te bouwen.

Uiteraard hadden ook de Ex-Prinsessen (aka. Moulin Rouge) weer een spectaculaire dans act neergezet en bespraken de Ex-Prinsen de Rexit, ofwel een mogelijke Rijsenburg exit met het publiek. De avond werd afgesloten met een energieke twaalfkoppige(!) band uit Delft die de voetjes tot de late uurtjes van de vloer hielden.

Ridder van Sparrenrijck

De Ridder is de hoogste onderscheiding van C.S. de Sparrenarren. Zij reiken deze jaarlijks uit aan iemand die zich onderscheidt door inzet en prestatie binnen de Carnavalsstichting of de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar viel de eer aan Claudia Schuerink. Claudia is een vrijwilliger die gekoesterd wordt op elke plek waar zij haar handen uit de mouwen steekt. Ze is veelzijdig en heeft een brede belangstelling voor mensen om zich heen. Ze zet zich in voor Cafe Goedenavond, de jeugd van C.S. de Sparrenarren, maar ook de Driebergse Speelweek. Daarnaast geeft Claudia bloed/plasma bij Sanquin en is ze super loyaal naar alle organisaties waar zij zich voor inzet. Het feit dat zij zoveel verschillend vrijwilligerswerk doet voor langere tijd, maakt haar een terechte Ridder van Sparrenrijck.

Steunt u onze stichting? Geef u dan op als donateur! Kom naar één van onze festiviteiten en meldt u bij de entree of kijk op de vernieuwde website www.sparrenarren.nl. U doet vele dorpsbewoners een plezier met uw bijdrage!