• Midwinterhoorn blazen

    Onbekend

Midwinterhoornwandeling in het Amerongse Bos

28-11-2019, 12:40 | Lezersnieuws | Jan

Op zondag 29 december 2019 organiseert de afdeling Amerongen van Utrechts Landschap een sfeervolle midwinterwandeling in de bossen rondom Amerongen. Onder leiding van ervaren gidsen maakt u een wandeling door deze bossen, waarbij de gids u zal wijzen op interessante punten in het bos en in het landschap. Onderweg kunt u genieten van het geluid van midwinterhoorns. Op 2 punten in het bos staan we even stil om naar dit geluid te luisteren onder het genot van een warm of koud drankje. De wandeling duurt 1,5 à 2 uur. Na afloop ligt er een warme oliebol voor u klaar. Bij het informatiecentrum zal  een demonstratie worden gegeven door een midwinterhoornblazer. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

 De wandeling start om 14:00 uur bij het Informatiecentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Parkeren kunt u bij de Groene Entree bij sportpark de Burgwal tussen Amerongen en Elst (UT).

De kosten van de wandeling en de versnapering zijn:

Niet beschermers           € 5,00

Beschermers                  € 4,00 (neem uw beschermerspas mee)

kinderen t/m 12 jaar      € 3,00

Junior beschermers       gratis

 

Aanmelding voor deze midwinterwandeling is verplicht

U kunt zich aanmelden op de website van Utrechts Landschap: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/86957/

Wacht niet te lang want het aantal wandelaars is beperkt tot 60 personen.