Lezing in Maarnover levenstestament

17-01-2020, 16:25 | Lezersnieuws | Eric

Niemand die er graag aan denkt, maar toch moet je er op enig moment bij stilstaan: wie regelt je zaken als je dat zelf niet meer kunt? Leg het vast in een levenstestament, dat kan vervelende situaties voorkomen.

Als u meer hierover wilt weten moet u op maandag 27 januari naar het Trefpunt in Maarn komen. Het bestuur van Heuvelrug Senioren heeft mr. Maria-Simone Verweij, notaris bij Heuvelrugnotarissen, bereid gevonden om een lezing te houden over dit onderwerp en u alle ins en outs van het levenstestament te vertellen.

Een levenstestament is niet hetzelfde als een ‘gewoon testament’. In een testament staat wat er na je overlijden met je nalatenschap moet gebeuren. In een levenstestament leg je vast wat er vóór je overlijden moet gebeuren als je wilsonbekwaam wordt. Daarbij gaat het niet alleen over geld of bezittingen, maar ook om medische en persoonlijke zaken.

Wilt u meer daarover weten, kom dan op maandag 27 januari naar het Trefpunt. De lezing van notaris Verweij is van 14.00 tot 15.30 uur. Het Trefpunt is vanaf 13.30 uur open.

Voor leden van Senioren Heuvelrug is de toegang en de koffie gratis. Niet-leden zijn tegen betaling van €5 ook welkom. Als zij ter plaatse lid worden is het ook voor hen kosteloos.