• Aquarel lammetje

    Marleen Lammers

Kunstveiling schaapskudde Doorn

13-05-2020, 20:06 | Lezersnieuws | Daniel Versteegh

In deze verwarrende tijden van crisis en verandering is het fijn om te weten dat sommige dingen gelukkig gewoon hun gang vervolgen. De natuur gaat ongestoord verder. Op meerdere plekken geniet ze zelfs van de ruimte en de stilte die haar gegund is nu de mensen zich binnen schuil houden. Het is in deze tijd dat Schaapskudde Doorn zich verheugt over de geboorte van hun lammetjes! 3 gezonde tweelingen mochten zij verwelkomen. 

Ieder jaar is het weer een genot om te mogen zien hoe deze kleine frummels opgroeien en hun eerste voorzichtige stapjes in de grote groene weides zetten. Het zal niet lang duren voor de kleine beestjes aansluiten bij hun moeders. Met de rest van de schapen van Stichting Schaapskudde Doorn zullen zij zich in gaan zetten voor duurzaam natuurbeheer in de omgeving. Op verschillende openbare en particuliere landgoederen zorgen zij dit jaar wederom voor een natuurvriendelijke manier van onderhoud. 

Om de geboorte te vieren heeft de stichting lokaal kunstenares Marleen Lammers gevraagd om een tekening te maken van het eerst geboren lam. Het heeft een prachtig werk opgeleverd dat geveild zal worden. Met de opbrengst steunen we de stichting en de lokale creativiteit. 

Het werk wordt geleverd met passepartout en lijst. De afmetingen zijn 30x40 cm (inclusief lijst).

U kunt vanaf vanaf nu mee bieden op dit kunstwerk. Als u het hoogste bod heeft zal de herder van Schaapskudde Doorn het persoonlijk bij u komen bezorgen! U kunt bieden tot 20 mei.

Voor een link naar de veiling surft u naar https://www.schaapskuddedoorn.nl/actie