• concert in Heilig Kruiskerk

    Friedhoff

Zangers zoeken versterking

18-10-2016, 15:32 | Lezersnieuws | Dineke van Keulen, medewerkster PR

Piet van Ginkel en Dineke van Keulen, tenor en sopraan bij Toonkunst Amersfoort, rijden iedere maandag vanuit Woudenberg naar de koorrepetitie in de Fonteinkerk. Vooral de tenoren kunnen versterking gebruiken, maar ook bij de andere stemgroepen is nog plaats. Piet en Dineke nodigen zangers uit om te komen luisteren bij hun koor en hopen enkele nieuwe leden uit hun directe omgeving te mogen introduceren.

Op maandag 24 oktober zijn belangstellenden van harte welkom om de repetitieavond bij te wonen van gemengd koor Toonkunst Amersfoort. Deze open repetitie is vooral bedoeld om zangers enthousiast te maken om (project)lid te worden. Voor tenoren is een extra dankbare taak weggelegd! Momenteel oefent het koor voor het adventsconcert dat het op 14 december geeft in de Sint Joriskerk. Op de open repetitie worden de gasten uitgenodigd om bekende melodieën mee te zingen. Extra bladmuziek is aanwezig. De repetitie begint om 20.00 uur en is in de grote zaal van de Fonteinkerk, Kochstraat 4.

Aanmelden om op deze avond aanwezig te kunnen zijn, hoeft niet. Wie 24 oktober niet in de gelegenheid is, maar wel belangstelling heeft om zich bij een koor aan te sluiten, is op de wekelijkse repetitie welkom om te komen luisteren. Om een gewone repetitie als gast te bezoeken, is een berichtje aan secretariaat@toonkunstamersfoort.nl wel gewenst.