Word een HELD OP SOKKEN voor Alzheimer

10-11-2017, 16:01 | Lezersnieuws | Zorglocatie Oranjestein

Word een HELD OP SOKKEN voor Alzheimer

Als eerste zorglocatie in Nederland verkopen wij Alzheimer sokken

Zorglocatie Oranjestein

Oranjelaan 7

Doorn

Op werkdagen vanaf 9.00 tot 16.00 uur

Leuk idee als sinterklaas of kerst cadeau

Tevens een boekje voor kleine kinderen

Borre en de sokken van oma (boekje)

'Borre en de sokken van oma' is een speciale editie van de bekende 'Borre reeks', geschreven door auteur Jeroen Aalbers.

Het verhaal gaat over een ontmoeting tussen Borre en oma, waarin oma wat verward is en twee verschillende sokken aan heeft (Alzheimer SOCKS).

Hiermee kunnen ouders en/of grootouders op een laagdrempelige manier het gesprek met hun kind(eren) aangaan over de ziekte alzheimer. (€6,99)

Sokken

De twee verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie dagelijks te maken hebben. Door de sokken te krijgen maak je alzheimer bespreekbaar en steun je het goede doel. Deze tweede editie van de Alzheimer SOCKS zijn ontworpen door het modeontwerpers-duo Spijkers & Spijkers. (€6,99)

DETAILS

Nu ook in kindermaten

53% katoen, 45% polyamid en 2% elasthan

Ontworpen door topdesigners

Exclusieve oplage voor 2017

Alzheimerlab

Het VUmc Alzheimercentrum heeft samen met partners uit het bedrijfsleven het Alzheimer Lab opgericht. Het Alzheimer Lab is een uitdagend programma waarbij teams van toptalenten de uitdaging aangaan om een social venture op te richten waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan

onderzoek naar de ziekte van Alzheimer bij het VUmc Alzheimercentrum.

Het programma wordt begeleid door een team van partners en adviseurs van KPMG, McKinsey & Company en andere individuele professionals. De manier waarop de teams invulling geven aan de social venture is volledig vrij. Een eerste resultaat van dit Alzheimer Lab zijn de Alzheimer SOCKS.

Voor meer informatie kun je kijken op www.alzheimerlab.nl of www.alzheimersocks.nl