• Viering 25 jarig bestaan DGC, nu alweer een jaar geleden

    Persdienst DGC

Wintercompetitie Doornse Golf Club

11-03-2019, 15:49 | Lezersnieuws | Doornse

Verslag en uitslagen 10 maart 2019

Was er twee weken geleden nog sprake van zomerse omstandigheden, nu was het beeld geheel anders: regen en wind teisterden de baan en de deelnemers.
Desondanks werd afgelopen zondag de vijfde, tevens laatste, editie van de wintercompetitie gespeeld op de baan van de Doornse Golf Club.

Door de beroerde omstandigheden en de conditie van de baan was de wedstrijd niet qualifying. Echter de uitslag telde wel degelijk mee voor het eindklassement.
Er vonden zodoende nog wat verschuivingen plaats die voor sommige spelers goed uitpakte. De winnaars bij zowel de dames als de heren stond vooraf al vast. Zij hadden, door gedegen spel, reeds zo'n afstand van de rest van het veld genomen dat zij niet meer waren in te halen.

Een woord van dank aan Henk Waelpoel die, doordat Bert Popma wegens tijdgebrek geen kans zag zijn vermaarde gehaktballen te maken, diens taak met verve overnam. 
Tevens gaat onze dank uit naar de wedstrijdleiding die niet alleen zorgt voor een goede gang van zaken in de baan maar er ook een serieuze administratieve taak aan heeft. Allen Chapeau!

Na afloop werd er uitgebreid nagepraat en geborreld in het immer gezellige restaurant in afwachting van de uitslagen. Er werden prijzen uitgereikt aan de volgende mensen:

Netto dagresultaten:

Dames:
1. Mia Verhoeven 58
2. Wouda Boeschoten 59
3. Elise Matthijsse 61

Heren:
1. Bert Popma 56
2. Willem van der Borg 59
3. Peter Wildschut 59

Neary dames op hole 6: Marjolijn Kempers
Neary heren op hole 1: Frans Hulsbosch

Netto eindklassement:

Dames
1. Maya Luttikhuis 52
2. Mia Verhoeven 52
3. Willy Lakerveld 53

Heren
1. Loek Lablans 43,5
2. Willem van der Borg 46,5
3. Harry Verhoeven 46,5