• Voorzitter Zonnebloem informeert de wethouder en dorpscoordinator

Wethouder en Dorpscoordinator bezoeken foto avond Zonnebloem Leersum

02-02-2016, 20:50 | Lezersnieuws | Zonnebloem Leersum

Maandagavond 18 januari 2016 was onze jaarlijkse foto-avond. Het aantal aanmeldingen was groter dan vorige jaren, maar door de weersomstandigheden en ziekte kwamen er op het laatst toch afzeggingen en waren we uiteindelijk met 20 deelnemers en 15 vrijwilligers.

Onze voorzitter Frans Groot sprak het welkomstwoord en als speciale gasten waren van de gemeente Utrechtse Heuvelrug onze dorpswethouder Hans Nijhof en dorpscoördinator Rolinka van Markus aanwezig.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, blikken we in januari terug op de activiteiten van het afgelopen jaar. Chris gaf een presentatie van de foto's die elke keer gemaakt worden tijdens een activiteit. Zo konden we opnieuw genieten van de gemaakte activiteiten. Regelmatig kwam er commentaar bij en volgde er gelach na een getoonde foto waarop men zich herkende.

We begonnen met de gebruikelijke koffie met gebak en in de pauze werd de advocaat met slagroom, wijn of frisdrank uitgeserveerd met hartige snacks. Rond half tien ging iedereen voldaan terug naar huis en zagen zij terug op een geslaagde avond.

Meer foto's en informatie is te zien via www.zonnebloem.nl/leersum

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.