• Koor Song of Spirit

    Betty Bijkerk

Voorjaarsconcert Song of Spirit in Maartenskerk Doorn

17-05-2018, 20:28 | Lezersnieuws | Betty

Het koor Song of Spirit zal op zaterdag 26 mei aanstaande haar jaarlijkse Voorjaarsconcert verzorgen in de Maartenskerk in Doorn. Aan het concert, onder leiding van dirigent Vincent van Dam, zullen ook een aantal professionele musici deelnemen, waaronder saxofonist David Wilschut, sopraan en hoboïst Rineke de Wit, organist Arjan Veen en pianist Kees de Bruin.

 

Voor elk concert zoekt het koor een thema. Dit jaar is de maand mei een bijzondere maand, omdat er gevierd wordt dat de staat Israël 70 jaar bestaat. Op verschillende plaatsen in Nederland zijn er rond dit thema concerten en bijeenkomsten. En ook het koor zal tijdens het concert hier aandacht aan besteden door het zingen van mooie liederen over Israël.

Maar omdat mei voor Nederland ook een belangrijke maand is, hebben wij uiteraard ook aandacht voor ons eigen land. Door deze thema’s beloofd het een mooi en spannend concert te worden.

U komt toch ook? Wij nodigen u van harte uit om te komen luisteren en zingen, op zaterdag 26 mei aanstaande. Het concert begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Schoenmode Mantel en de koorleden.