• Sandy van Schaik

    Jeroen Naron

"Verhoog de kans op verkoop van uw woning"

15-03-2019, 07:37 | Lezersnieuws | Sandy

 

15 maart 2019


PERSBERICHT: Deze maand gestart in Cothen Project-21 vastgoedstyling, fotografie en meubelverhuur 

 

Deze maand is Sandy van Schaik haar eigen vastgoedstylings bedrijf Project-21gestart. 
Haar doel als vastgoedstylist is om van uw thuis een huis maken en een zo groot mogelijk bereik te krijgen bij potentiële kopers.


Ze heeft bij House of KIKI haar opleiding afgerond als gecertificeerd vastgoedstylist (House ofKIKIis o.a. bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie’).

Daarnaast heeft ze de masterclass interieurfotografie gevolgd bij Theo Koeten (docent aan de fotoacademie in Amsterdam) voor het maken van professionele fotoreportages voor onder andere Funda.

 

Vastgoedstyling loont…Uw huis verkopen begint met een perfecte presentatie, maar waar begint u? Sandy komt graag bij uw thuis voor een uitgebreid adviesgesprek. Samen met u loopt ze het hele huis door en geeft ze advies voor de beste presentatie van uw woning voor een breed publiek. Als het gewenst is kunt u ook gebruik maken van haar hulp bij de re-styling. Dat houdt in dat Sandy de woning komt re-stylen voor de verkoop zodat u zeker weet dat de woning er tip top uitziet. Tevens kan Sandy de woning direct realistisch en sfeervol in beeld brengen door middel van een fotoreportage. 

Verkoopstyling en fotografie verhogen niet alleen het aantal kijkers, ze dragen zelfs bij aan een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

 

Project-21 werkt met de hands-on methode. Dat wil zeggen dat een huis meestal al binnen 1 dag verkoop klaar is. 

In 3 stappen uw huis verkoop klaar; adviseren, re-stylen en fotograferen.

 

“Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen zich dat een gestylde woning juist geld oplevert en hoe belangrijk het is, om je eigen woning er tussenuit te laten springen op sites als Funda. “Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het belangrijkst om potentiële kopers te trekken. Dit is de allereerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste presentatie ontzettend belangrijk. Via het internet bepaalt de potentiële koper al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt. “Sandy geeft aan dat de eerste indruk van de foto’s voor 95% bepalend is. 
 

Maar ook is het belangrijk, nu anno 2019 de markt sterk is aangetrokken, dat makelaars zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dat doen ze bijvoorbeeld door standaard als extra dienst een uitgebreid adviesgesprek of een vastgoedstylist aan te bieden in hun pakket. 

 

Ook voor huizenverkopers die hun woning al lange tijd, zonder resultaat in de verkoop hebben staan is er hoop. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die al 1,5 jaar te koop staan, gemiddeld binnen 3 maanden worden verkocht. Dit na re-styling en het plaatsen van goede en professionele foto’s.

 

Onterecht wordt vaak gedacht dat vastgoedstyling erg duur is, maar waar nu nog vaak gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5000,- of € 10.000,-) beginnen de prijzen voor vastgoedstyling al vanaf €395,- Dit is nog geen kwart procent van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland.

 

Met haar gevoel voor styling, creativiteit, klantgerichtheid en haar ervaring bereikt u met een kleine investering een verrassend resultaat. Die zich zeker terug verdient!

 

Naast vastgoedstyling en woningfotografie biedt Project-21 ook meubelverhuur aan.

Sfeer verkoopt! Ingerichte woningen verkopen beter dan leegstaande.
90% van de potentiele kopers kan zich niet inbeelden hoe hun meubels in de ruimte passen en bovendien lijken aangeklede huizen ruimer, warmer en sfeervoller.

Tevens laat je door meubels te plaatsen duidelijk de functie van elke ruimte zien. 

Dit geeft potentiële kopers gelijk een goed beeld of hun eigen meubelen, bijvoorbeeld die net nieuw gekochte eethoek, wel in deze ruimte past.

Ook kan het helpen bij gedateerde huizen om alle meubelen eruit te halen en het huis een frisse smaakvolle inrichting te geven. 70% van de leegstaande en gedateerde huizen wordt na een verkoopstyling binnen 3 maanden alsnog verkocht.

 

Dus staat u op het punt om uw woning te verkopen of staat uw woning al langere tijd te koop?

Dan bent u bij Project-21 aan het juiste adres!

 

U heeft tenslotte maar éénkans voor de eerste indruk…

 

Sandy van Schaik

Project-21 in Cothen

www.project-21.nl

sandy@project-21.nl

06-49992293