Uitnodiging van Driebergse Bridgevereniging

11-03-2018, 20:37 | Lezersnieuws |

VAN THUIS-BRIDGER NAAR CLUB-BRIDGER

 

Uitnodiging: U heeft bridgeles gehad en wilt nu ervaren hoe het is om bij een bridgevereniging te bridgen. Wij, DBV (Driebergse Bridgevereniging), helpen u graag op weg bij het bridgen in clubverband.

 

Ons aanbod: Acht dinsdagavonden bridgen in april en mei 2018. U bridget onder begeleiding van ervaren clubspelers. Wij bemiddelen bij het vinden van een bridgepartner voor de acht avonden indien u zich individueel opgeeft. U speelt vrijblijvend en kosteloos.

 

Spelen: Het bridgen vindt plaats  in een ontspannen sfeer en is recreatief van aard. De eerste avond nemen wij alle aspecten van het clubbridge met u door en gaan meteen aan de slag.

Ons aanbod geldt ook indien u een meer ervaren speler bent die kennis wil maken met DBV. U speelt dan acht avonden vrijblijvend en kosteloos in een van de competitielijnen van de vereniging.

Wij starten op dinsdag 3 april, van 19.30  - 22.45 uur in onze speellocatie: Health Center Hoenderdaal te Driebergen.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden uiterlijk 26 maart 2018 als paar of individueel bij de secretaris van onze vereniging: Titia Rothuizen, Email: dbvsecretaris@gmail.com, Telefoon: 06 49 96 62 43.

Welkom: Wij hopen u te kunnen verwelkomen op onze vereniging en wensen u alvast veel bridgeplezier.  Cees Kramer, Voorzitter DBV