• Swingen

    Arnick.nl
  • Crew op podium

    Arnick.nl
  • Blije Discogangers

    Arnick.nl

Tweede editie van Disco Maarn gigantisch succes met 254 kinderen

23-05-2019, 16:54 | Lezersnieuws | Marjol

Zaterdag 18 mei was het een groot feest in de TweeMarken in Maarn. De leerlingenraad van de Meent en de Ladder organiseerden voor de tweede keer de Disco Maarn. Een disco voor alle basisschoolleerlingen uit Maarn en Maarsberen, georganiseerd door 14 fanatieke kinderen.

Een deel van de sportzaal van de TweeMarken was omgetoverd tot een professionele disco. Een podium met twee DJ's, heel veel lampen, goed geluid en natuurlijk een discobol. De kinderen van de leerlingenraden zijn al in januari gestart met de organisatie. Zij droegen ook shirts met CREW. De CREW had overal aan gedacht. Ook aan de ouders, want leuk dat ouders meekomen, maar liever is de dansvloer voor de kinderen. De CREW had iets handigs bedacht; oudervermaak voor de ouders aan de bar van de TweeMarken. En ja hoor, de ouders vermaakten zich daar goed met een pubquiz. Met ruim 150 ouders was het gezellig druk.

Dit project werd begeleid door een aantal enthousiaste ouders. Voor de kinderen is het heel erg leerzaam, want zij moesten ook bijvoorbeeld zelf sponsoring regelen. Daarnaast is het mooi om te zien hoeveel creativiteit kinderen hebben, voor elk probleem is direct een oplossing bedacht! En natuurlijk laten we als Maarn weer zien dat we houden van een feestje, veel initiatief hebben en we een goede locatie hebben met de TweeMarken om elkaar te ontmoeten! Met ruim 400 bezoekers was het fantastisch! Op naar volgend jaar!