• Tennisbanen SVL

  • Tennisbanen SVL

Tennissen bij SVL; klein, gezellig, met nieuwe all weather banen én een betaalbaar lidmaatschap!

10-12-2015, 12:50 | Lezersnieuws | KvH

Dit jaar heeft de tennisafdeling van Omnivereniging SVL uit Langbroek haar 25 jarig jubileum gevierd. Ook vond in juni het eerste Merkens Hoveniers Open Tennistoernooi plaats, perfect georganiseerd met veel deelnemers en één van de talrijke activiteiten die er bij SVL worden georganiseerd. Met recht een gezellige, toegankelijke en sociale club. Ook is SVL trots op haar prachtige nieuwe accommodatie. Maar; er is nog plek voor nieuwe leden!

SVL; een ándere vereniging

Wat maakt deze tennisclub anders dan andere verenigingen? Ten eerste de lage contributietarieven waar SVL om bekend staat. Maar ook is het prettig, omdat het zo'n kleine club is, dat er geen bardiensten of vergelijkbare verplichtingen zijn. Verder is het erg fijn dat er, door de allweather banen, het hele jaar door kan worden gespeeld.

Competitie

SVL wordt in het land vertegenwoordigd door een aantal enthousiaste vrijdagavond, zaterdag en zondag competitieteams. Ook daar is nog plek overigens! En, buiten het officiële open toernooi, worden er nog een aantal andere eigen toernooien georganiseerd waar veel animo voor is. Daarbuiten is er de wekelijkse toss op donderdagavond en zaterdagmiddag.

Tennislessen en thematrainingen

Bij SVL worden voor alle niveaus en leeftijden tennislessen aangeboden. Deze worden verzorgd door Tennis Academy Stefan Tewes. Niet alleen kunnen jong en oud de normale tennislessen volgen. Ook vinden er bijv. komende januari, februari en maart voor senioren thematrainingen plaats, specifiek om de backhand, opslag en volley te verbeteren. En wilt u met uw dubbelspel beter voor de dag komen tijdens toernooien en competitie, dan kunt u zich opgeven voor een serie van vier lessen 'wedstrijdtraining dubbel'.

SVL; gezellig en laagdrempelig

Kortom, SVL is een zeer actieve, maar ook gezellige en laagdrempelige vereniging waar iedereen zich welkom voelt en waar je zelden hoeft te wachten om de baan op te kunnen. Heeft u interesse om lid te worden of om gewoon een keertje vrijblijvend een balletje te slaan op de mooie banen van SVL? Kijkt u dan op www.svl-omni.nl of neem direct contact op met Herman Hogenes, voorzitter van de tennisafdeling. Hij is te bereiken op 06-47016301 of via mail eemi@ziggo.nl.

ACTIE

Kennismaken met SVL?

Tennis Academy Stefan Tewes biedt voor de jeugd 4 proeflessen aan voor slechts € 10,00 totaal en voor senioren totaal € 15,00. Reageer snel, want vol is vol! Meer informatie en opgeven (voor 31 december): www.tennisacademystefantewes.nl