Stichting V&V Beukenstein en ISZ De Brug bundelen de krachten

06-01-2016, 11:00 | Lezersnieuws | Karen van Male

Vanaf 1 januari 2016 bundelen twee zorginstellingen in Driebergen de krachten. Stichting V&V Beukenstein fuseert met ISZ De Brug. Dit is de volgende stap in het proces dat ruim een jaar geleden is gestart ter voorbereiding op het samengaan van beide organisaties. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam De Brug. De namen van alle locaties worden gehandhaafd: Beukenstein, Het Woonoord, Sparrenheide, Nassau Odijckhof en Rehoboth.

Harm Hoekstra, directeur De Brug: "Met deze fusie blijft er in de gemeente een sterke zorgorganisatie met sterke lokale banden bestaan. Inwoners van de gemeente kunnen blijven rekenen op de zorg en ondersteuning van ons zoals u gewend bent."

Nieuwbouwplannen locatie Beukenstein

Het afgelopen jaar is ook uitvoerig onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van nieuwbouw op de huidige locatie van Beukenstein ter vervanging van het huidige Beukenstein en verpleeghuis Nassau Odijckhof. Op deze manier worden niet alleen de twee bestaande gebouwen vervangen door één nieuw gebouw maar wordt ruimte gemaakt voor liefdevolle zorg in een prachtige woonomgeving met alle gewenste comfort, kleinschalig en dichtbij.

Over De Brug

De Brug is een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. We bieden wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, maaltijdservice en 'wonen en zorg' aan inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Naast een breed aanbod van dienstverlening is De Brug initiatiefnemer van Buurthuis De Brug en Ontmoetingscentrum De Vijver. Wij dragen zorg voor elkaar. Dat is altijd al onze drijfveer en daar maken we ons sterk voor. www.iszdebrug.nl