• Sint en pieten in Maarsbergen

    Fotokring Maarn

Stichting Sinterklaasintocht Maarn/Maarsbergen op zoek naar vrijwilligers.

19-09-2016, 19:00 | Lezersnieuws | Maikel Wijnen

Ieder jaar organiseert de stichting Sinterklaasintocht Maarn/Maarsbergen een spetterende intocht voor sinterklaas, de pieten en natuurlijk alle kinderen uit Maarn en Maarsbergen. De stichting bestaat uit de sinterklaascommissie met enthousiaste leden uit Maarn en Maarsbergen die het leuk vinden ieder jaar weer een geslaagd evenement voor jong en oud neer te zetten. Vanaf eind augustus/begin september begint de commissie met de vergaderingen en het regelen van alle zaken die komen kijken bij het organiseren van de intocht. Maar naast de sinterklaascommissie zijn er natuurlijk nog meer vrijwilligers betrokken bij de intocht.

Vrijwilligers: Sinterklaas wordt bijgestaan door een heel legioen aan pieten. Maar ook andere medewerkers zijn hard nodig. Wil je bij de intocht van Maarn en Maarsbergen een steentje bijdragen, op de dag van de intocht, in de voorbereidingen, als opruimer, of verkeersregelaar? Of wil je iets anders doen waarvan jij denkt dat de Stichting Sinterklaasintocht Maarn/Maarsbergen dat goed kan gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Gezocht: Minimaal 2 nieuwe enthousiaste commissieleden.

Maarsbergen: Na vele jaren inzet stoppen na dit jaar Patricia en Ria als penningmeester en secretaris van de Sinterklaascommissie, daarom zoeken wij nieuwe mensen die de intocht in Maarsbergen mogelijk willen maken zodat ook sinterklaas nog naar ons mooie dorp mag komen. Heeft u kinderen in Maarsbergen die de Sint nog graag ontmoeten? Vindt u het leuk om samen met de andere commissieleden een mooi evenement neer te zetten? neem contact met ons op!

Maarn: Ook in Maarn kan de commissie uw hulp gebruiken! Lijkt het u leuk om lid te worden van de commissie om een geweldige intocht voor jong en oud te organiseren? Of heeft u misschien interesse om de commissie te helpen op de dag van de intocht met verschillende hand-en-spandiensten zoals bijvoorbeeld bij het schminken, het opblazen en uitdelen van de ballonnen, het opbouwen en/of versieren van de feestlocatie en nog veel meer? Wij horen het graag!

Contact:

Maikel Wijnen

Voorzitter stichting Sinterklaasintocht Maarn/Maarsbergen

maikelwijnen@live.nl

06-25009413

0343-750211