• Leerlingen Meander in nieuwe shirts

    OR Meander

Shirtsponsor voor WereldKidz Meander

21-05-2019, 18:46 | Lezersnieuws | MR

LEERSUM Na jaren in blauwe hesjes gelopen te hebben heeft Daltonschool WereldKidz Meander een shirtsponsor gevonden. De shirts werden dinsdag tijdens de eerste dag van de Avondvierdaagse gepresenteerd. Voortaan lopen de leerlingen niet meer in het blauw, maar in het geel.

Geel is zowel de hoofdkleur van het schoolgebouw aan de Dreef als ook van de sponsor Hoor & Zie in Leersum. Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe schoolshirts uitgedeeld aan de kinderen. Toen de school uit was liep één van de leerlingen direct naar de winkel van Hoor & Zie om vol trots zijn nieuwe shirt te laten zien.

“Het is een opvallende kleur, zo zijn de leerlingen ook goed te onderscheiden tijdens het jaarlijkse schoolreisje en andere uitstapjes.” aldus Marina Steinmann van de Ouderraad van WereldKidz Meander. “Vaak vragen scholen aan de ouders om deze shirts zelf aan te schaffen, maar door de hulp van onze sponsor is dat voor onze school niet nodig.”

Hans van Wikselaar, van  Hoor & Zie in Leersum, vertelt dat een klant aan hem vroeg of het mogelijk was om shirtsponsor te worden. Hij reageerde er direct enthousiast op “Het is natuurlijk fantastisch om al die kinderen te zien lopen in fris gekleurde shirts en  het is natuurlijk extra leuk met ons logo er op.”