• Workshop Seizoenssoep Gouden Soeplepel

    Stichting Samen Soepen
  • Seizoensssoep met rondleiding kruiden, groenten en eetbare bloemen op 30 september door De Gouden Soeplepel bij Bartiméus

    Anne-Marie Zwanink

Seizoenssoep met rondleiding door historische moestuin bij nazomermarkt Bartiméus op 30 september

16-09-2017, 14:10 | Lezersnieuws | De Gouden Soeplepel

Workshop seizoenssoep met verse kruiden, groenten en eetbare bloemen uit de moestuin. 30 september van 13:00 tot 14:30 uur tijdens de nazomermarkt van de Historische Moestuin Bartiméus.

De workshop seizoenssoep is een leuke en afwisselende belevenis die start met een rondleiding door de Historische Moestuin over het gebruik van verse kruiden, groenten en eetbare bloemen in nazomersoepen. Aansluitend een heerlijke seizoenssoep met vers geoogste ingrediënten uit de moestuin.

Inschrijven voor de workshop seizoensoep kan op de moestuin, dan zijn de kosten € 2,50. Hiervoor krijgt u een kopje thee/koffie en een kom seizoenssoep. Inschrijven kan ook via een mail naar goudensoeplepel@gmail.com. De workshop is geschikt voor alle leeftijden.

De nazomermarkt van de Historische Moestuin is van 11:00 tot 16:00 uur met lekkere hapjes en drankjes, verkoop van tuinplanten en groenten, handwerk, jeu de boules op de paden rondom de tuin en het raden van het gewicht van een grote pompoen. De toegang is gratis. Ook is er livemuziek: 12.30 uur Het Andiamo Trio, toegang € 5,00 en om 14.30 uur INSTEAD!, toegang gratis.

De Historische Moestuin van Bartimeus is te vinden tussen Driebergen en Doorn aan de Driebergsestraatweg 44.