Sajet Specials genomineerd voor Freelancer of the year 2016

16-03-2016, 15:51 | Lezersnieuws | jacqueline sajet

Driebergen - Jacqueline Sajet van Sajet Specials uit Driebergen is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 2 april door burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er in de Kromhouthal in Amsterdam. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp'er van Nederland. Uit meer dan 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. "We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten," aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

In 2008 ben ik gestart met Sajet Specials reizen in uw stijl met als hoofddoel dat iedere zakenreis, vakantie, incentive of groepsreis uniek hoort te zijn. Door mijn reiservaring en mijn geweldige contacten over de gehele wereld verzorg ik met zorg en toewijding uw reis. Alle reizen zijn uniek op maat samengesteld, vele relaties gingen uw voor, mag ik voor u ook aan de slag?

Publieksprijs

Vanaf dinsdag 8 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Op 31 maart wordt een top-4 geselecteerd, waarop tijdens de Dag van de ZZP'er door het publiek gestemd kan worden. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een online marketingcampagne ter waarde van 2.500 euro, waarin hij als echte ondernemersheld de hoofdrol speelt, aangeboden door Knab.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met onder meer Christiaan Dols (MINI), Joris Aperghis (WE Fashion), Marcel Molenaar (LinkedIn), Eduard Schaepman (Tribes), Henk Wesselo (FNVZZP), Gijs Aanen (PostNL), Natalie Bommeljé (Evita Zorg) en Lars van Beek (Mekano Industrial). Ook de winnaar van afgelopen jaar - blogger Carlijn Bröring van Foodless.nl - is jurylid. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Via de volgende link kunt u zich inschrijven voor de Dag van de ZZP'er: http://www.dvdzzp.nl/