• Groepsfoto Vélo Heuvelrug

    Theo Berkhof

Onbezorgde zekerheid voor Vélo Heuvelrug

12-06-2018, 20:07 | Lezersnieuws | Theo

De voorbereidingen voor onze de ‘Tour de Vélo Heuvelrug’ zijn inmiddels in volle gang, maar tot die tijd komen we regelmatig gezellig samen voor een ritje of een praatje om onze passie voor de wielersport te delen. Natuurlijk zou het prachtig zijn als we de leden van Tourfietsvereniging Vélo Heuvelrug de zekerheid konden geven dat het altijd prachtig fietsweer is, dat ze nooit vallen of een lekke band hebben en dat ze ieder jaar weer een nieuw persoonlijk record rijden. Maar dat gaat helaas niet lukken.

Wel kunnen we onze leden dit jaar de onbezorgde zekerheid geven dat ze gesoigneerd op de fiets zitten. We hebben een prachtig nieuwe wieleroutfit, voorzien van een trotse nieuwe sponsor: Deur Financiële Diensten. We laten de buitenwereld graag zien blij we daar mee zijn!

Vélo Heuvelrug is een Tourfietsvereniging met ruim 120 wielrenners afkomstig uit de hele regio, waar iedereen welkom is om op zijn of haar eigen niveau te wielrennen. Iedere dinsdag- en donderdagavond starten de ‘Vélo rides’ en op zondagmorgen een ‘Social ride’ bij De Proloog in Amerongen. Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen. Tot gauw!