• NL Doet vrijwilligers

    Bettina

NL Doet in Oranjestein

15-03-2019, 15:52 | Lezersnieuws | Bettina

Vandaag 15 maart is het jaarlijkse NL Doet. Speciaal voor deze klus hebben zich 10 leerkrachten van de Daltonschool Nicolaas aangemeld om ons te komen helpen met het schoonmaken en opknappen van de terrassen. Mooie voorjaarsbloemen zijn op de terrassen in de potten gezet.

Zorglocatie Oranjestein heeft een samenwerkingsverband met de Daltonschool Nicolaas, de school heeft onze woonlocatie als adoptieproject geadopteerd. Dit houdt in dat er 1 keer per maand een groep kinderen verdeeld door Oranjestein activiteiten met onze bewoners komen doen.

Niet alleen de leerkrachten,maar ook studenten van het Hoornbeeck college en mantelzorger hebben de handen uit de mouwen gestoken.

Voor het middag programma komen er een aantal kinderen van de school en een club vrijwilligers van het Hoornbeeck college helpen bij de activiteit met live muziek.

We willen voor al deze hulp de kinderen, leerkrachten, studenten, mantelzorgers en tevens Hoveniersbedrijf Merkens, die de bloemen en de aarde heeft gesponsord, heel hartelijk bedanken. Het was een productieve en waardevolle dag.