• Cover van de verhalenbundel

    Coco Parissiene

Mysteries om te ontrafelen

04-10-2017, 14:10 | Lezersnieuws | Marco Overvest

Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is de verhalenbundel 'De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries' van de Doornse detectiveschrijver Anne van Doorn verschenen. Deze bundel bevat vijf spannende, onverklaarde mysteries die opgelost moeten worden door particulier rechercheur Robbie Corbijn en zijn assistente Lowina de Jong.

In 'De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries' krijgen Robbie Corbijn en zijn assistente te maken met een verdachte zelfmoord in een tuinhuisje, een onopgehelderde verdwijning van een vastgoedhandelaar, de zeer uitzonderlijke avonturen van een huisarts, een gruwelijke moord op een jongen van negen, en de tragische verdwijning van een jonge vrouw en haar Bosnische vriend. De verhalen doen denken aan het werk van Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes) en Agatha Christie (Hercule Poirot), maar dan in een hedendaags jasje dat zeer aanslaat bij het publiek.

Anne van Doorn debuteerde dit jaar met de boeiende, geëngageerde detective 'De ouders keerden niet terug' over een vluchtelingengezin dat slachtoffer werd van een gruwelijke wraakactie. Door dat debuut mag het lijken alsof hij een nieuwe auteur is, maar in werkelijkheid publiceert Anne al jaren thrillers onder een ander pseudoniem. Welk pseudoniem? Dat moet vooralsnog een onopgelost mysterie blijven dat de lezer zelf mag ontrafelen!

'De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries' (ISBN 9789492715029) is verschenen als pocketeditie, telt 256 pagina's en kost 17,95 euro. Verkrijgbaar bij The Read Shop in Doorn, bij boekhandel Jacques Baas en de Bruna in Driebergen, en bij Boek & Koek in Maarn. Meer informatie is te vinden op de website van de uitgeverij, www.e-pulp.nl, en op de website van de auteur: www.annevandoorn.be.