• Top tot Teen in actie voor wensboom van Ontmoetingscentrum

    Modezaak Top tot Teen

Modezaak 'Top tot Teen' in actie voor 'Gouden wensboom' van bezoekers Ontmoetingscentrum De Vijver

27-06-2017, 12:30 | Lezersnieuws | Willy Sturkenboom

Afgelopen periode heeft de trendy modezaak 'Top tot Teen', Traaij 74 te Driebergen zich enorm ingespannen om gebruikte, nette kleding in te zamelen voor de 'Gouden wensboom' van het Ontmoetingscentrum De Vijver.

De kleding werd op zaterdag 24 juni op de 'Midzomeravond' verkocht en kwam geheel ten goede aan de 'Gouden wensboom'. Er is een super mooi bedrag opgehaald voor de 'Gouden wensboom' van het Ontmoetingscentrum De Vijver namelijk € 956,50. Omdat er meerdere wensen in de wensboom hangen voor een gezamenlijk uitje met het Ontmoetingscentrum zal er in het najaar een dagje uit georganiseerd worden voor bezoekers, mantelzorgers en vrijwilligers! Bezoekers en mantelzorgers zijn superblij met deze mooie en warme actie van Modezaak Top tot Teen!

Ontmoetingscentrum De Vijver is recentelijk aangesloten bij Gouden dagen. Deze Stichting helpt ouderenorganisaties bij het vinden van financiële middelen voor welzijnsactiviteiten. Een van hun initiatieven is de 'Gouden wensboom'. Bezoekers van het Ontmoetingscentrum hebben bij de feestelijke startmiddag van 'Gouden Dagen' hun wensen in de boom gehangen. Het is de bedoeling dat elk jaar enkele 'Gouden wensen' vervuld worden. Het is fantastisch dat 'Top tot Teen dit initiatief ondersteunt met deze mooie actie!

Ontmoetingscentrum De Vijver biedt vijf dagen per week een gevarieerd activiteitenprogramma aan mensen met dementie die thuis wonen. Ook is er een ondersteuningsprogramma voor de mantelzorgers. In april 2016 is er een nieuwe begeleidingsvorm gestart; DemenTalent en kunnen mensen met lichte tot matige dementie begeleid worden naar vrijwilligerswerk. Zo houden mantelzorgers de zorg beter vol en kunnen ouderen met dementie langer thuis blijven wonen. Voor informatie of kennismaking 0343 555402/407 of ocdevijver@iszdebrug.nl