• Workshop Gouden Soeplepel over Soepstengels 3.0 in Maarn

    Gouden Soeplepel

Maarnse banketbakker Willemijn Cappetti geeft Workshop Soepstengels 3.0

09-11-2017, 12:41 | Lezersnieuws | De Gouden Soeplepel

Banketbakker en ervaren kookworkshopbegeleidster Willemijn Cappetti geeft zaterdag 18 november de workshop Soepstengels 3.0 over alles wat je moet weten over het zelf maken van de heerlijkste soepstengels. Kom kijken, ruiken en proeven in de keuken van Willemijn Cappetti. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, wacht niet te lang met aanmelden!

Deze workshop wordt gegeven in het kader van de soepwedstrijd De Gouden Soeplepel die op 19 januari zal plaatsvinden. Voorafgaand zijn er in de dorpen in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug workshops rond soep en bijzondere soepen. Kijk voor de meest actuele informatie op de Facebookpagina De Gouden Soeplepel.

De Gouden, Zilveren en Bronzen Soeplepel

Soepwedstrijd 'De Gouden Soeplepel' daagt inwoners, initiatieven, organisaties en ondernemers uit om de lekkerste soep van de Utrechtse Heuvelrug maken.

Een deskundige jury, met o.a. burgemeester Frits Naafs, sterrenchef André van Alten en een spraakmakende verrassingsgast, beslist wie de Gouden, Zilveren en Bronzen soeplepel wint.

Hierbij zijn de smaak van de soep, de presentatie van de soep en de soepmakers, maar ook het verhaal over hoe zij tot hun soep zijn gekomen, doorslaggevend. Zo kan er bijvoorbeeld een bijzonder verhaal verbonden zijn aan het recept of de makers van de soep.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan via een mail naar goudensoeplepel@gmail.com. Er is beperkt plaats dus wacht niet te lang.

En neemt u de uitdaging aan om de lekkerste soep van de Utrechtse Heuvelrug te maken?

Stuur dan ook een mail naar goudensoeplepel@gmail.com

Voor meer informatie: www.goudensoeplepel.nl en via de Facebookpagina De Gouden Soeplepel.