• Vakantiehuis op Landal Amerongse Berg

    Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg in Zoover top 10 best beoordeelde vakantieparken 

09-08-2018, 16:42 | Lezersnieuws | Susan

Landal Amerongse Berg staat, als enige vakantiepark in de provincie Utrecht, in de Zoover top 10 van best beoordeelde vakantieparken in Nederland.  De beoordelingen zijn gedaan door vakantiegangers. Tim Rooijakkers, general manager van Landal Amerongse Berg: “Wij staan op de zevende plek in deze top 10. Dat is een heel mooie opsteker voor ons hele team. Onze gasten waarderen ons gemiddeld met een 9.1, vooral op de ligging en de service. We hebben de afgelopen jaren heel hard gewerkt aan verbetering van onze voorzieningen, verhogen van het serviceniveau, aanleg van interessante routes vanaf het park en organiseren van activiteiten. Dat wordt dus beloond en daar ben ik erg trots op”. 

Op vakantie in eigen land

Veel Nederlanders gaan, juist ook in deze warme zomer, op vakantie in eigen land. Zeker gezinnen kiezen vaak voor een vakantie op een vakantiepark. Zij geven via Zoover een beoordeling over hun verblijf op het vakantiepark. Zoover heeft een top 10 opgeteld van de beste beoordeelde vakantiepark. Bijzonder is dat in de top 10 vijf parken uit Overijssel staan. Landal Amerongse Berg, prachtig gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is het enige vakantiepark in de provincie Utrecht binnen deze top 10. Deze 10 vakantieparken zijn kanshebber voor de Zoover Awards die begin 2019 worden uitgereikt. 

Een juweeltje van een vakantiepark

Landal Amerongse Berg is gemiddeld met een 9,1 beoordeeld uit ruim 200 reviews.  Het hoogste scoort de ligging van het park en de service. Eén van de gasten schreef: “Wij hebben vele parken bezocht in Nederland, maar nimmer zo’n schitterend park. Een juweeltje waar we zeker nog een keer naar terug gaan. Wij hebben nooit een review over parken geschreven, maar deze verdient het. Het krijgt van ons dan ook een dikke negen”. 

We gaan natuurlijk niet stilzitten

Tim Rooijakkers wil niet achteroverleunen, maar streeft voor volgend jaar naar een nog hogere waardering: “We hebben ambities genoeg. We zijn gestart met leuke natuuractiviteiten voor gezinnen met kinderen. Verder blijven we onze service verbeteren en ook zetten we in op meer informatie over de omgeving voor de gasten. Wie weet staan we volgend jaar dan wel in de top 3”.

Voor meer informatie: www.landal.nl/parken/amerongse-berg