• Logo Dalto

    -

Korfbalvereniging Dalto strikt Klaverblad als sponsor

04-07-2017, 14:52 | Lezersnieuws | Henry Valk

Korfbalvereniging Dalto uit Driebergen, nu nog uitkomend onder de naam Dalto/BNApp.nl, zal met ingang van het seizoen 2017/2018 de competitie starten als Dalto/Klaverbladverzekeringen. De vierjarige overeenkomst zal op korte termijn worden bekrachtigd met een handtekening.

Klaverblad sprak in de afgelopen periode met verenigingen die op zoek waren naar een partnership met 'een gewoon goede' hoofdsponsor, met een knipoog naar het motto van Klaverblad: een gewoon goede verzekeraar. Dat resulteerde in ruim 300 proposities, waarvan er slechts enkelen zijn gehonoreerd. De contacten met Dalto waren van meet af aan goed, met deze overeenkomst als resultaat.

Met het motto 'Samen groeien' heeft Dalto Klaverblad weten te boeien. Een motto dat past bij de doelstellingen van de vereniging om binnen afzienbare tijd terug te keren op het hoogste niveau, te weten de Korfbal League. "Die ambitie gaan we niet forceren, maar realiseren vanuit eigen kracht. Dat we Klaverblad als hoofdsponsor kunnen binden, toont aan dat we op de goede weg zijn qua sponsoring en dat de inspanningen vanuit de vereniging worden beloond. Een positieve flow die voelbaar is binnen de gehele vereniging" , aldus Ben Mansvelder, bestuurslid sponsoring, marketing en PR bij CKV Dalto.

ETL-BNA blijft ook behouden als sponsor. De scheidend hoofdsponsor onder de naam BNApp, die vanaf 2012 als naamsponsor zichtbaar is geweest, zal voortaan de rugzijde van het shirt van de selectie invullen. Naast de presentatie van Klaverblad en het behouden van ETL-BNA, presenteert Dalto met Erima een nieuwe kledingpartner.