Korfbal Club Doorn krijgt mogelijkheid voor nieuwe hoofdsponsor

02-07-2018, 21:38 | Lezersnieuws | Sybren

Al sinds 1951 is KCD, de korfbal club van Doorn, een begrip in de Utrechtse Heuvelrug en omstreken. KCD wordt elk jaar weer bijgestaan door verschillende Doornse ondernemers die een steentje bij willen dragen aan de club en aan Doorn zelf. Na 3 mooie jaren bedankt KCD de lokale rijwielspeciaalzaak; van den Berg voor het hoofdsponsorschap. van den Berg blijft wel sponsor van de club, maar geeft de mogelijkheid voor een andere ondernemer om hoofdsponsor te worden.

 

Dit opent voor de club en doornse ondernemers de kans om de verbinding te zoeken tot een nieuwe sportieve samenwerking. KCD is een club waar de gezelligheid voorop staat en die met veel liefde de Doornse samenleving een stapje vooruit helpt. Zo liep de club bijvoorbeeld met de jongstleden avondvierdaagse met het Zonnehuis mee om te zorgen dat ook zij van het evenement konden genieten.

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de club via sponsoring@kcdoorn.nl. De club geeft aan enorm dankbaar te zijn voor elke vorm van sponsoring en wilt deze gelegenheid gelijk gebruiken om alle ondernemers die KCD gesponsord hebben of nog sponsoren te bedanken.